Nye fagbøger til nysgerrige læsere

14.01.22
Hver uge køber Gentoftes Biblioteker nye bøger, og vi starter året med at købe mange nye, fantastiske fagbøger.

I den nye serie fagbøger "Er du rigtig klog?" fortæller astronom Anja Andersen om universet i "Anja C. Andersen fortæller om big bang, rummissioner og liv på Mars: en bog om universet for børn" og Svend Brinkmann giver en introduktion til filosofi i "Svend Brinkmann fortæller om livet, døden og jagten på sandheden". 

Bliv klogere og få svar på mange sjove spørgsmål om alt mellem himmel og jord i bogen "Børneavisens spørg nørderne". Spørgsmålene er oprindeligt stillet til brevkassen i Børneavisen, og her er de samlet for første gang i bogform. Eller læs om 40 danske opfindelser og fire opdagelser i "Danske opfindelser : fra burgeren og LEGO til højtaleren og håndbold".

Du finder flere nye fagbøger i listen herunder, bl.a nogle af børnebibliotekets favoritter - Johan Olsens fagbøger (læs fx den højaktuelle "Et lille prik", den officielle håndbog til en fantastisk udstilling på Natural History Museum i London og den officielle Harry Potter bagebog, hvor I kan trylle Harry Potter-universet frem i køkkenet. 

Materialer