Programmer dine egne spil i sommerferien

Med piratskibet kan du finde inspiration og guides til hvordan du kommer i gang.

Når der ikke er badevejr er der heldigvis masser af aktiviteter man kan lave indenfor. Selvfølgelig skal der læses bøger, men spilprogrammering er mindst ligeså vigtigt.

I marts lancerede Coding pirates sin nye online platform, Piratskibet, som er et trygt og sikkert fællesskab for børn og unge - særligt i alderen 10-12 år. Piratskibet giver børn og unge muligheden for at udfolde deres kreativitet online, lære at programmere, interagere med hinanden og danne fællesskaber på tværs af landet - overvåget af voksne frivillige fra Coding Pirates. Du kan prøve piratskibet på piratskibet.dk.

Om man har lyst til at spille Harry Potter spil eller har lyst til selv at kaste sig ud i programmeringens spændende verden har piratskibet lidt af det hele. Du kan også se film og animationer lavet af andre børn.

Hvis du har lyst til at mødes og programmere med andre børn og unge, findes der en Coding Pirates afdeling her på Gentofte Hovedbibliotek.

Her mødes man en gang om ugen, med ligesindede hvor der bliver programmeret spil og animationer i alle genrer. Du kan tilmelde dig til Coding Pirates på deres hjemmeside, codingpirates.dk.

Tags