Snart sommerferie: underholdning til ungerne

25.06.20
Find gode bøger på eReolen Go.

eReolen Go er bibliotekernes digitale tilbud til børn i alderen 7-14 år. Her finder du tusindvis af e-bøger og lydbøger til børn, som I kan underholde jer med hele sommeren - og som noget nyt er det nu også muligt at downloade bøgerne, så I kan lytte hvor som helst, når som helst! eReolen Go har nemlig fået en ny og forbedret app, som du kan læse mere om her

Lydbøger til bagsædet

Lydbøger er geniale, når vi ikke gider læse, eller når der bare er brug for et alternativ til YouTube og streaming. På eReolen Go er der et stort udvalg af lydbøger til børn, som f.eks. kan fungere som underholdning til bagsædet på sommerferiens bilferier eller som tidsfordriv på en strandtur. 

Har du f.eks. opdaget, at vi har alle seks bøger i den populære serie Vildheks eller Karmaboy-bøgerne, som er indlæst af Jacob Riising? 

Bøger, til dem, der bare ikke ved, hvad de vil læse

Har du også børn derhjemme, som nogle gange bare ikke aner, hvad de vil læse! Og som synes det er helt uoverskueligt at tage stilling til? Så er der heldigvis håb forude. Vi har nemlig fået en kategori, vi kalder Overrask mig, hvor vi har udvalgt en god posede blandede bolcher af sjove bøger, fantasy-fortællinger, bøger om gaming og meget andet, til alle dem, der er helt blanke på læsefronten - eller som bare har brug for et skud ny inspiration. 

Noget, der ligner yndlings tv-serien

The Rain, Ragnarok - der findes et utal af gode ungdomsserier derude, som vi sluger råt - unge som gamle. På eReolen Go finder vi bøger frem, som minder om yndlings tv-serierne.

Oprindeligt skrevet af Maria Gram, eReolen.

Materialer