Villads fra Valby - og noget der ligner
Villads fra Valby - og noget der ligner

Villads fra Valby - og noget der ligner

Af Anonym (ikke efterprøvet)
10.04.17
Villads fra Valby rammer lige ind i børnefamiliers hverdag og er blevet voldsomt populære. Lån bøgerne på biblioteket og find bøger, der ligner Villads-bøgerne i sprog, humor og tematik.

Der findes et kulørt hav af børnebøger om familieliv og venskaber, der alle kredser om en hverdag hvor der altid sker lidt mere, end man kunne forvente. Find dem nedenunder og se, om de er hjemme på dit bibliotek. 

Tiberius Tudefjæs er en række korte og ualmindeligt sjove højtlæsningsbøger om Tiberius, der bor alene med sin far, fordi hans mor rejst til Argentina for at danse tango. Anton-bøgerne handler derimod om Anton, der bor sammen med sin mor i Ostehuset og som lægger vilde planer med sin ven, Molly. Serien Mig og min familie handler om Rose, der får fem papsøskende, der alle er tumlende tosser. Børste er fortællingen om en pige, der er lidt anerlederes end andre men som møder Krølle, der får det til at boble som hindbærbrus i hendes mave. 

Omar, Bruno og Mussa er historierne om tre venner, der kommer ud for lidt af hvert. Bøgerne om Nelson handler om en dreng, hvis familie er mere end almindeligt almindelige, men som alligevel kommer ud for alverdens ting. Og så er der historierne om Sallys far. Sallys far er slet ikke almindelig, han gider nemlig nemlig kke opføre sig som en voksen. 

Materialer