Frygtindgydende konsolspil!

Spilmarkedet er fyldt med gysende gode konsolspil, hvis eneste mål er at skræmme livet af dig. Her er nogle af de bedste titler som kan lånes her på biblioteket.

Dying Light

At blive forfulgt af en horde blodtørstige zombier i hæsblæsende tempo er altså kun sjovt når det foregår sikkert bag din controller og skærm. Her er det så til gengæld supersjovt! Dying Light er ikke verdens mest originale og nytænkende spil, men hvis det er uhygge og adrenalin du leder efter, er det klart sagen.

Kan lånes til X-Box One og Playstation 4.

The Evil Within

Evil Within er en third-person shooter af manden bag de uhyggelige Resident Evil spil. Der er da også mange lighedspunkter mellem The Evil Within og det fantastiske Resident Evil 4 spil. Ikke super originalt, men historien er pænt dragende og stemningen pænt creepy.

Kan Lånes til X-Box One, X-Box 360, Playstation 3 og Playstation 4.

Until Dawn

Et af de mere innovative horrorspil som er udkommet på det sidste. Inspireret af 80’ernes slasher-horrorfilm, følger vi en gruppe unge som skal overleve en nat i en øde hytte. Gameplayet er meget opfindsomt, og alle ens valg har betydning for spillets retning.

Kan lånes til Playstation 4.

Last of Us

Noget af det ypperste som er kommet til konsollerne de seneste par år. Spillet indeholder horror-elementer, men er samtidig en action-packed og rørende historie om overlevelse i en post-apokalyptisk og zombieinficeret verden.

Kan lånes til Playstation 3 og Playstation 4.

Materialer