Specialistens anbefalinger for uge 6's nye spil.

Ugens nye spil! … Uge 6

05.02.18
Denne liste er i forbindelse med et ugentligt tiltag, hvor der bliver skrevet om de nye spil vi får hjem. Hertil vil vi også sætte specielt lys på de bedste af disse titler.

Street fighter V, PS4, Kampspil

Her har vi så den nyeste installation i den klassiske og velkendte Street Fighter serie. Street Fighter 5 er nemlig en fin udvidelse til kampspilsuniverset. Hvis man derfor er Street Fighter fan eller bare normal kampspilsfan, er denne femte titel bestemt værd at dykke ned i. Vi får det hjem her i denne uge, men gratisudvidelser vil lande her senere, inden for de næste par måneder. Så hvis man derfor skal have sit Street Fighter fix, så vent et par måneder og sæt den på din liste.

Black Mirror, PS4

3D eventyrspil med en god historie. Gå på opdagelse i et gotisk og gyseligt eventyr, hvor du efter har mistet din far, startes der en medrivende historie…

Realms of Arkania – Blade of Destiny, PS4

Action rollespil. Dette er genindspilningen og restaureret udgave af det klassiske rollespil af samme navn, fra Østrig i 1992. Et af 90’ernes mest succesfulde rollespil.

Professional Farmer – American Dream, PS4

Simulationsspil. Hvis du er fan af Stardew Valley eller klassikeren Harvest Moon, eller måske var en af dem som red med på Farmville-bølgen tilbage i 2009/2010, er dette farmerspil måske lige noget for dig.

Just Dance, PS3, Wii U, X360, SWITCH

Festspil. Hvis du står og mangler en titel hvor en fest skal sparkes i gang eller noget hvor man socialt kan samles om – så er Just Dance verdenskendt for at bryde isen, i de akavede samtaler.

Professional Construction – the simulation, PS4

Simulationsspil. Fordyb dig i det fascinerende liv som bygningskonstruktør. Anvend store og tunge maskinerier og gennemfør virkelige bygningsscenarier.

Firefighters – the simulation + airport fire department, PS4

Simulationsspil. Bygninger der brænder, mennesker der råber panisk om hjælp og flammer flere meter høje! Velkommen til livet som en professionel brandmand.

Skrevet af Jakob H. Pii

Tags
Materialer