Velkommen til læseklubberne

I Gentofte Bibliotekernes læseklubber kan du mødes med andre, der har lyst til at dele deres læseoplevelser.

Vi byder i år på forbudte bøger, tre trilogier, bøger om moderskabet og landskabet, autofiktion og exofiktion. Det ringer ind til tysktime, når en læseklub skal diskutere værker af bl.a. Siegfried Lenz og Judith Hermann, og vi sætter fokus på tre stærke kvinder: Didion, Ditlevsen og Duras.

Det er gratis at være med i læseklubberne. Biblioteket sørger for bestilling og udlån af bøgerne. Du får en introduktion til klubbens tema og de praktiske detaljer ved velkomstmødet, hvor du også får udleveret den første bog. Herefter står medlemmerne selv for, hvordan møderne skal forløbe. For at bevare dynamikken i klubberne er det vigtigt, at du deltager i langt de fleste møder og får læst bøgerne.

På Hovedbiblioteket mødes læseklubberne i mødelokalerne på 1. sal. Hver læseklub har sin egen hylde i reolen foran mødelokalerne, hvor du selv henter din læseklub-bog. Efter mødet afleveres bogen ved selvbetjeningen i stueetagen. Er du ordblind eller svagtseende, er du også velkommen i læseklubberne. Skriv det i din tilmelding, så hjælper vi dig videre.

God læselyst!

Deadline for tilmeldinger er 1. september 2021.

Alle læseklubber