Vinterferie 2018

Vinterferien byder på mange spændende aktiviteter på Gentofte Bibliotekerne og du kan allerede nu begynde at glæde dig til en uge med grønlandske fuglefjelde, vikinger, pandekager og masser af film.

Børnebiblioteket rejser til Grønland

Rejs med børnebiblioteket til det kolde nord og vær med til FABilands store fælles byggeprojekt med fuglefjelde og hvaler, når det største fuglefjeld udenfor Grønland skal bygges. Du kan også besøge Ruths vejrstation og lave fysikforsøg og seje skyer. For de mindste er der tegne-eller børnedokumentarfilm der selvfølgelig handler om det kolde nord.  

Heltetema i Ordrup

Find din indre superhelt frem og smut forbi Ordrup Bibliotek i Vinterferien, hvor der er heltetema. Her er der plads til alle slags helte – både vikinger, dem der drikker trylledrikke og superstærke piger og drenge. Kom og leg superhelt og viking eller se film og hør historier om begge dele.

Kreaværksted og pandekager i Jægersborg

Kribler det i fingrene efter at lave noget kreativt i vinterferien, er Jægersborg Bibliotek det helt perfekte sted for dig. Her kan du bl.a. lave perleplader og badges. Du kan også være med til den store pandekagedag, hvor du kan bage pandekager og hygge med Rasmus Klump bøger og film.

Film for store og små

I Gentoftegade er der film for store og små og for dem der gerne selv vil lave film. Der er nemlig formiddag med film for de mindste og Klub film for de store.

Se alle arrangementerne nederst på denne side.

Vi ses på Gentofte Bibliotekerne.