Dyssegård Bibliotek

Dyssegård Bibliotek set udefra
Dyssegård Bibliotek har i øjeblikket begrænsede åbningstider. Har du ikke mulighed for at afhente dine reserveringer i det tidsrum, rykker vi dem gerne til Hovedbiblioteket. Ring til os på telefon 39 98 57 20 mandag-torsdag kl. 14-17 eller lørdag kl. 10-14.

Se åbningstiderne længere nede på siden.

NB: Fra mandag 29. juni åbner vi igen op for den selvbetjente åbningstid mandag til søndag kl. 6-20.

Dyssegård Bibliotek er et kombineret skole- og folkebibliotek, og danner sammen med Dyssegårdskirken og Dyssegårdsskolen et kulturelt centrum i Gentofte Kommunes sydvestlige hjørne

Dyssegård Bibliotek er et levende hus med mange aktiviteter og arrangementer for både børn og voksne. Der er jævnligt teater for børnene og kreative værksteder i børnebiblioteket. De voksne brugere kan få masser af læseinspiration i en af bibliotekets fire læsekredse. Derudover afholdes der to årlige bogcafeer og andre kulturelle og litterære arrangementer. Hold øje med kalenderen her på hjemmesiden. Du kan også følge os på Dyssegård Biblioteks Facebook.

Du kan selv lukke dig ind på biblioteket med dit sundhedskort fra kl. 06.00 til kl. 24.00. Vil du tale med personalet, skal du besøge Dyssegård Bibliotek i den betjente åbningstid.

Faciliteter

  • Børnebibliotek med aktiviteter for hele familien
  • Lounge med tidsskrifter, aviser og kaffeautomat
  • Arbejds- og studiepladser med PC’er og gratis WI-FI
  • Lokaler til uformelle møder
  • Fotokopimaskine og scanner
  • Lån og aflever bøger, afhent dine reservationer

Netcafé

Onsdage kl. 14.00-16.00 på Dyssegård Bibliotek I takt med at mere og mere kommunikation med det offentlige foregår digitalt er der hjælp at hente i Dyssegård Biblioteks netcafé. Underviserne er lokale it-kyndige borgere suppleret af bibliotekets personale.Netcafeen henvender sig til nybegyndere og let øvede, som enten kan benytte bibliotekets computere eller selv medbringe en bærbar computer.

Få bl.a. vejledning i at bruge NemID, skat.dk, Genvej (Borger.dk) og sundhed.dk. Få hjælp til at oprette en e-mail, en profil på facebook eller til at skype med børn og børnebørn. Vi kan også give gode råd om brug af mobiltelefoner/smartphones. Vi mødes i voksenbiblioteket på 1. sal til hyggeligt samvær over en kop kaffe.

Netcafeen er åben fra januar til udgangen af maj og igen fra september til udgangen af november. Det er gratis at besøge Netcafeen og tilmelding er ikke nødvendig.

Tilgængelighed

Har du brug for at undersøge adgangsforholdene for Dyssegård Bibliotek, inden dit besøg, kan du læse God Adgangs vejledning. 

Læsekredse 

Hver 1. tirsdag og torsdag i måneden kl. 10.00-11.30 samt hver 2. torsdag i måneden kl. 16.30.-18.00 er der læsekreds i skønlitteraturafdelingen på 1. sal. Der er derfor ikke muligt at benytte eller booke en tid på de tre computere der står i lokalet inden for dette tidsrum. Vi henviser i stedet til computeren som står i faglitteratur på 1. sal.

Bliv medlem af Dyssegård Kulturgruppe

Har du lyst til at være med til at arrangere kulturarrangementer i dit lokalområde, så blev medlem af Dyssegård Kulturgruppe.
Dyssegård Kulturgruppe er en mulighed for dig, der har idéer og lysten til at planlægge kulturarrangementer i fællesskab med andre.

Som medlem får du desuden nyhedsbreve fra biblioteket direkte i din mailboks. På den måde er du altid opdateret på bibliotekets tilbud og arrangementer.

Du skal have en e-mail adresse, da alle informationer, tilbud og nyheder annonceres pr. e-mail. Send en mail til maml@gentofte.dk, for at blive medlem.

’Fortællinger fra Dyssegård – et lokalhistorisk netværk’ afholder fire store årlige arrangementer samt en række mindre søndagsarrangementer. Hver gang med udgangspunkt i et bestemt tema. Det lokalhistoriske netværk er et samarbejde mellem Dyssegård Bibliotek og en række engagerede lokale borgere og giver rig mulighed for Dyssegårds borgere at udveksle minder og historier.

Læsehunde

Dyssegård Bibliotek samarbejder med Foreningen Læsehunde. De såkaldte læsehunde hjælper børn, der har læsevanskeligheder og har tabt motivationen, med at få gang i læsningen. Se mere om samarbejdet med læsehundene her.

Velkommen og på gensyn.

 

Adresse

Dyssegårdsvej 24
2870Dyssegård

Kontakt

Telefon: 39 98 57 20

Åbningstider

Uge: 28, 06.07 - 12.07Åbningstider
Mandag
06:00 - 20:00Selvbetjening
11:00 - 14:00Med betjening
Tirsdag
06:00 - 20:00Selvbetjening
11:00 - 14:00Med betjening
Onsdag
06:00 - 20:00Selvbetjening
11:00 - 14:00Med betjening
Torsdag
06:00 - 20:00Selvbetjening
11:00 - 14:00Med betjening
Fredag
06:00 - 20:00Selvbetjening
11:00 - 14:00Med betjening
Lørdag
06:00 - 20:00Selvbetjening
Søndag
06:00 - 20:00Selvbetjening
Uge: 28, 06.07 - 12.07
næste ›‹ forrige