Om biblioteket

Dyssegård Bibliotek er et kombineret skole- og folkebibliotek, og danner sammen med Dyssegårdskirken og Dyssegårdsskolen et kulturelt centrum i Gentofte Kommunes sydvestlige hjørne

Selvbetjening

Dyssegård Bibliotek er ét af Gentofte Bibliotekernes nøglebiblioteker. Her kan du benytte biblioteket uden for den betjente åbningstid. 

Med dit sygesikringskort kan du selv lukke dig ind i på biblioteket og låne/aflevere bøger, læse dagens avis eller bruge biblioteks computere.

Du har mulighed for at bruge computer hos os med internetadgang i hele åbningstiden. 

Print og kopi

Vi har print- og kopifaciliteter, og du kan både printe i farver og sort/hvid. Læs mere om print og kopi på Gentofte Bibliotekerne her.

Arrangementer

Dyssegård Bibliotek er et levende hus med mange aktiviteter og arrangementer for både børn og voksne. Se alle arrangementer på Dyssegård Bibliotek her.

Instagram

Besøg Dyssegård Bibliotek på Instagram (Åbner i nyt vindue).

Tilgængelighed

Har du brug for at undersøge adgangsforholdene for Dyssegård Bibliotek, inden dit besøg, kan du læse God Adgangs vejledning. 

Dyssegård Kulturgruppe

Har du lyst til at være med til at arrangere kulturarrangementer i dit lokalområde, så blev medlem af Dyssegård Kulturgruppe. 
Dyssegård Kulturgruppe er en mulighed for dig, der har idéer og lysten til at planlægge kulturarrangementer i fællesskab med andre.

Som medlem får du desuden nyhedsbreve fra biblioteket direkte i din mailboks. På den måde er du altid opdateret på bibliotekets tilbud og arrangementer.

Du skal have en e-mail adresse, da alle informationer, tilbud og nyheder annonceres pr. e-mail. Send en mail til sjam@gentofte.dk, for at blive medlem.

’Fortællinger fra Dyssegård – et lokalhistorisk netværk’ afholder fire store årlige arrangementer samt en række mindre søndagsarrangementer. Hver gang med udgangspunkt i et bestemt tema. Det lokalhistoriske netværk er et samarbejde mellem Dyssegård Bibliotek og en række engagerede lokale borgere og giver rig mulighed for Dyssegårds borgere at udveksle minder og historier.