Gentoftegade Bibliotek

Biblioteket set udefra

Faste aktiviteter på Gentoftegade Bibliotek

KLUB FILM - filmklub for børn og unge 10-14 år

Er du mellem 10 og 14 år? Elsker du at se film, og er du nysgerrig på at vide mere og måske prøve at lave din egen? Vil du nørde film sammen med andre, så er KLUB FILM måske noget for dig! I klubben møder du andre, som også er nysgerrige på film og har lyst til at gå på opdagelse i filmens store univers. Fokus i klubben vil være på den gode filmoplevelse, og klubben vil løbende invitere forskellige folk til at afholde små workshops eller fortælle om deres arbejde med film. I KLUB FILM er du med til at bestemme, hvad der skal ske.

Kontakt Peter på pnor@gentofte.dk for mere information.

FilmVærkstedet for skoler (1-6.klasse)

Oplev filmens magiske univers, og prøv kræfter med at lave jeres egen animations/ stop-motion film. Eleverne skaber en digital fortælling ud fra fri fantasi eller med inspiration fra en fortælling eller et tema, de i forvejen kender. Undervejs er fokus på at øge børnenes evner til at arbejde kreativt, samarbejde og fortælle historier. Forløbet tilpasses den aldersgruppe, I kommer med.

Kontakt Peter på pnor@gentofte.dk for mere information.

LØRDAGS.DOK: lørdage kl. 10

Vi åbner vores lille biograf i kælderen og inviterer inden for til gode kvalitets dokumentarfilm - nye som gamle. Efter filmen er man velkommen til at blive på biblioteket og indgå i en samtale med hinanden om dagens film.

Se mere i arrangementskalenderen her.

ORDLIV

ORDLIV er navnet på en række arrangementer på Gentoftegade Bibliotek med fokus på kunstnere som arbejder med ord – fra sangskriveren til digteren/forfatteren til andre interessante ordrige bekendtskaber.
Vi vil løbende præsentere forskellige kunstnere, som vil være til stede og opføre/inddrage os i deres værk eller præsentere jer for forskellige temaer og emner.
I ORDLIV har vi tidligere haft besøg af Mouritz/Hørslev (Mads Mouritz og Lone Hørslev), Mellemblond, HVID BY med digteren Nikolaj Stochholm m.fl.

Kontakt Peter på pnor@gentofte.dk for mere information.

Lytteklubben 16:50

Lytteklubben 16:50 er et musikalsk frirum, hvor der skabes plads til fordybelse og nydelse af – musikken. Musikken er i centrum, hvad end det er foredrag eller koncert. Klubben har gennem sine 5 år og 50 arrangementer, budt på foredrag om bl.a. Mozart, Miles Davis, krautrock og bossa nova. Og ved koncerterne har vi kunne byde velkommen til bl.a. Alberte Winding, DørgeBeckerCarlsen, Tamra Rosanes, Aske Jacoby, Bo Stief og Christina von Bülow. Ved koncerterne er der ligeledes artisttalk, hvor kunstnerne deler ud af deres oplevelser og liv med musikken.

Det foregår den første onsdag - i næsten hver måned, kl. 16.50. Lytteklubbens (for)mål er, at give mulighed for musikalske oplevelser indenfor alle musikgenre – og vi har snart været hele vejen rundt.
Følg Lytteklubben 16.50 på Facebook eller se arrangementskalenderen her

Tilmeld dig lytteklubbens nyhedsbrev – skriv til: pam@gentofte.dk

Il Salotto italiano

Hver tirsdag kl. 16.30 – 17.30 vil der være mulighed for at konversere på italiensk med Pinuccia Panzeri om vind og vejr, familieliv og andre emner fra hverdagen. Hvis ordforrådet rækker, kan mere dybsindige emner tages op til drøftelse, eller deltagerne kan tage udgangspunkt i aktuelle nyheder fra aviser og lign. Der vil også være mulighed for at få lektiehjælp i et rimeligt omfang. Pinnucia er uddannet cand.mag. i italiensk og har tidligere undervist voksne. Hun har boet i Danmark i over 40 år og langt de fleste af dem i Gentofte.

Drop-In Strik

Drop-In Strik er en strikkeklub, der er åben for alle. Kl. 16 - 18 den sidste mandag i hver måned strikker nybegynderen, den erfarne og strikkeeksperten ved samme bord. Kom og vær med. 

Netcafé

Kan du bruge hjælp til computer, bærbar, MacBook, iPad eller andre tablets? Så besøg Netcaféen på Gentoftegade Bibliotek. Her står frivillige klar til at hjælpe torsdage i ulige uger kl. 15 - 17.
Læs mere om Gentofte Bibliotekernes netcaféer her

Tilgængelighed

Er du kørestolsbruger, henviser vi til Jægersborg Bibliotek, Gentofte Hovedbibliotek, Vangede Bibliotek og Dyssegård Bibliotek. Læs mere om Gentofte Bibliotekernes adgangsforhold for brugere med funktionsnedsættelse på hjemmesiden God Adgang.  

Adresse

Gentoftegade 45
2820Gentofte

Kontakt

Telefon: 39 98 57 30

Åbningstider

Uge: 28, 06.07 - 12.07Åbningstider
Mandag
06:00 - 20:00Selvbetjening
11:00 - 14:00Med betjening
Tirsdag
06:00 - 20:00Selvbetjening
11:00 - 14:00Med betjening
Onsdag
06:00 - 20:00Selvbetjening
11:00 - 14:00Med betjening
Torsdag
06:00 - 20:00Selvbetjening
11:00 - 14:00Med betjening
Fredag
06:00 - 20:00Selvbetjening
11:00 - 14:00Med betjening
Lørdag
06:00 - 20:00Selvbetjening
Søndag
06:00 - 20:00Selvbetjening
Uge: 28, 06.07 - 12.07
næste ›‹ forrige