Om biblioteket

Selvbetjening

Hovedbiblioteket har faste åbningstider, og du kan ikke lukke dig ind med dit sundhedskort uden for bibliotekets åbningstid. 

Print og kopi

Vi har print- og kopifaciliteter, og du kan både printe i farver og sort/hvid. Læs mere om print og kopi på Gentofte Bibliotekerne her.

Arrangementer

Vi har mange forskellige aktiviteter på Gentofte Hovedbibliotek for både børn og voksne. Se alle arrangementer på Gentofte Hovedbibliotek her.

Sociale medier

Besøg Gentofte Hovedbiblioteks Facebookside (Åbner i nyt vindue)

Besøg Gentofte Hovedbiblioteks Instagram (Åbner i nyt vindue)

Tilgængelighed

Har du brug for at undersøge adgangsforholdene for Gentofte Hovedbibliotek inden dit besøg, kan du læse Nem Adgangs vejledning. (Åbner i nye vindue) 

Hovedbibliotekets arkitektur

Gentofte Hovedbibliotek er tegnet af den kendte danske arkitekt Henning Larsen og blev indviet i april måned 1985. Der er indgang til biblioteket fra parkeringspladsen på Ahlmanns Allé og fra Øregårdsparken.

Den kunstneriske udsmykning ved begge indgange er udført af Per Kirkeby, som er en af Danmarks største og internationalt kendte kunstnere. Bronzeskulpturerne ved hovedindgangen og murstensskulpturerne ved indgangen fra Øregårds Allé er udført i 1987 og finansieret af Statens Kunstfond og Gentofte Kommune.