Ordrup Bibliotek

Ordrup Bibliotek er nyt og spændende og sammenbygget med idrætshaller og gymnasielokaler. Her summer af liv og bevægelse og vi har masser af tilbud til børn og voksne. Hold øje med aktiviteterne her på hjemmesiden og følg Ordrup Bibliotek på Facebook.

Afdelingsleder

Anders Busk
abu@gentofte.dk

Aktiviteter

Netcafé

Hver torsdag kl. 14.00-16.00. Har du spørgsmål til brug af computer eller anden teknik? Hver mandag byder bibliotekets personale og frivillige velkommen til at få assistance til it-behov. Vi stiller computere, iPad m.m. til rådighed, men tag også gerne eget udstyr med.

Spansk Salon

Der er Spansk Salon hver mandag 16-17.30.
Vil du lære mere spansk på en uformel måde? Spansk Salon samler alle med interesse for sproget og kulturen. Vi taler om forskellige emner og diskuterer på forskellige niveauer – men kun på spansk. Bienvenidos!

Fransk Salon/Salon Francais

Onsdage i lige uger, kl. 16.00 - 17.30.
Aimez-vous le francais? Så får du mulighed for at dyrke din passion sammen med ligesindede. Vi snakker fransk - på forskellige niveauer - om emner, der ligger os på sinde vedr. Frankrig og fransktalende lande.

Klub Kapow - kreaklub for børn og deres voksne

Klub Kapow er Ordrup Biblioteks kreative hyggehjørne for børn i alle aldre og deres voksne. Tag en af dine voksne med, og se hvad der er på dagens kreative menu. Vi laver som regel forskellige ting fra uge til uge. 
Der er Kapow hver tirsdag kl. 14.30 - 16.30 frem til skolernes sommerferie. Kom senest kl. 16.00, hvis du skal nå at være med.

Læsehunde

Ordrup Bibliotek samarbejder med Foreningen Læsehunde. De såkaldte læsehunde hjælper børn, der har læsevanskeligheder og har tabt motivationen, med at få gang i læsningen. Se mere om samarbejdet med læsehundene her.

Tilgængelighed

Er du kørestolsbruger, henviser vi til Jægersborg Bibliotek, Gentofte Hovedbibliotek, Vangede Bibliotek og Dyssegård Bibliotek. Læs mere om Gentofte Bibliotekernes adgangsforhold for brugere med funktionsnedsættelse på hjemmesiden God Adgang.  

Adresse

Ejgårdsvej 11
2920Charlottenlund

Kontakt

Telefon: 39 98 57 50

Åbningstider

Uge: 15, 06.04 - 12.04
Uge: 15, 06.04 - 12.04
næste ›‹ forrige