Om biblioteket

Ordrup Bibliotek er nyt og spændende og sammenbygget med idrætshaller og gymnasielokaler. Her summer af liv og bevægelse, og vi har masser af tilbud til børn og voksne. Hold øje med aktiviteterne på hjemmesiden og følg Ordrup Bibliotek på Facebook.

Afdelingsleder

Anders Busk
E-mail: abu@gentofte.dk

Aktiviteter

Netcafé

Hver torsdag kl. 14.00-16.00 er der netcafé. Har du spørgsmål til brug af computer eller anden teknik? Bibliotekets frivillige tilbyder assistance til it-behov. Vi har computere, iPad m.m. til rådighed, men tag helst eget udstyr med.

Spansk Salon

Der er Spansk Salon hver mandag 16-17.30.
Vil du lære mere spansk på en uformel måde? Spansk Salon samler alle med interesse for sproget og kulturen. Vi taler om forskellige emner og diskuterer på forskellige niveauer – men kun på spansk. Bienvenidos!

Fransk Salon/Salon Francais

Onsdage i lige uger kl. 16.00 - 17.30.
Aimez-vous le francais? Så får du mulighed for at dyrke din passion sammen med ligesindede. Vi snakker fransk - på forskellige niveauer - om emner, der ligger os på sinde vedr. Frankrig og fransktalende lande.

Læsehunde

Ordrup Bibliotek samarbejder med Foreningen Læsehunde. De såkaldte læsehunde hjælper børn, der har læsevanskeligheder og har tabt motivationen med at få gang i læsningen. Se mere om samarbejdet med læsehundene her.

Tilgængelighed

Er du kørestolsbruger, henviser vi til Jægersborg Bibliotek, Gentofte Hovedbibliotek, Vangede Bibliotek og Dyssegård Bibliotek. 
Læs mere om Gentofte Bibliotekernes adgangsforhold for brugere med funktionsnedsættelse på hjemmesiden God Adgang