Om biblioteket

Selvbetjening

Vangede Bibliotek er ét af Gentofte Bibliotekernes nøglebiblioteker. Her kan du benytte biblioteket uden for den betjente åbningstid. 

Med dit sygesikringskort kan du selv lukke dig ind i på biblioteket og låne/aflevere bøger, læse dagens avis eller bruge biblioteks computere.

Du har mulighed for at bruge computer hos os med internetadgang i hele åbningstiden.

Print og kopi

Vi har print- og kopifaciliteter, men det er kun muligt at printe i sort/hvid. Skal du printe i farver, skal du forbi Hovedbiblioteket. Læs mere om print og kopi på Gentofte Bibliotekerne her.

Arrangementer

Vi har mange forskellige aktiviteter på Vangede Bibliotek for både børn og voksne. Se alle arrangementer på Vangede Bibliotek her.

Facebook

Følg Vangede Biblioteks på Facebook (Åbner i nyt vindue).

Tilgængelighed

Har du brug for at undersøge Vangede Biblioteks adgangsforhold før dit besøg, så læs God Adgangs vejledning (Åbner i nyt vindue).

Café Caféen

I Caféens åbningstid kan der købes kaffe, te, kakao, kage, lune sandwich og kolde frugtsodavand. Sidst på dagen sælges specialøl og et godt glas vin. I Caféen er der plads til at mødes, læse avis, lave lektier og meget andet. Der er også plads til at holde arrangementer til gavn og glæde for alle borgere i Vangede. Læs mere om Café Caféen her.

Det er ikke tilladt at indtage egen mad eller drikke i eller uden for caféen i caféens åbningstid. Egen mad og drikke kan indtages på biblioteket og i bibliotekshaven.

Dan Turèll-samlingen

Dan Turèll havde i en stor del af sit liv en tæt tilknytning til Vangede. Vangede Bibliotek har derfor siden oktober 2003 haft "Turèll-samlingen", der er tilgængelig for alle, som har lyst til - litterært - at kigge forfatteren nærmere efter i kortene. Læs mere om Turèll-samlingen og følg med på Dan Turèll-samlingens Facebookside