Forhåndsreservér nye bøger

Vær med til at gøre bibliotekets samling aktuel og relevant. Her har du mulighed for at foreslå og forhåndsreservere indkøb af bogtitler, som endnu ikke findes i samlingen.

Inden du foreslår en bog

  • Undersøg for en sikkerheds skyld, om titlen skulle være på bibliotek.dk
     
  • Bøger der allerede findes i bibliotekets samling, skal du selv reservere
     
  • Du kan ikke foreslå andre materialer end bøger - og du skal være opmærksom på, at du ikke må indtaste dit CPR-nummer i formularen, da forbindelsen ikke er sikker

    Udfyld formularen med dit forslag til indkøb af nye bøger

Servicen med at foreslå indkøb af bøger er flittigt brugt af vores lånere, så der er ikke garanti for, at du kommer først i køen.

Vi er rigtig glade for, at du hjælper os med dine bogforslag til samlingen.

Hvis du vil foreslå spil, film eller musik

Hvis du er interesseret i at forhåndsreservere spil, film og musik, skal du gøre det via bibliotek.dk. Bemærk, at det kun er muligt at forhåndsreservere spil, film og musik, som du kan søge frem i bibliotek.dk.

Persondata

De personoplysninger, du angiver via formularen ”Forslag til indkøb af nye bøger”, opbevares, indtil vi kan oprette en reservation til dig, hvorefter dine personoplysninger slettes.
 
Vælger vi ikke at anskaffe bogen eller må opgive at købe den, slettes dine oplysninger sendt via formularen. Ønsker du flere oplysninger om bibliotekets håndtering af personoplysninger, så se Persondata.