Klubber for børn

Del din interesse med andre, der tænker som dig! Er du vild med videnskab, bøger, spil eller slet og ret vild med viden, så har børnebiblioteket en klub til dig.

Introduktion til vores biblioteksklubber

Mandag den 17. august kl. 16.30-17.00 på Gentofte Hovedbibliotek skyder vi klubsæsonen igang igen og mæsker os med is og sjove sliktyper. Det er for dig der vil møde nye og gamle medlemmer og tale med andre om, hvorfor det er så sjovt at gå i biblioteksklub. Johanne og Helle giver smagsprøver på, hvad efteråret i Bogklubberne og Klub Science byder på.

For alle fra 9-14 år, der vil lære nyt og møde nye venner.

Bogklub for de 9-12 årige

Elsker du at læse, og har du lyst til at møde andre med samme interesse? Så er denne bogklub noget for dig! I klubben taler vi om månedens bog, anbefaler bøger til hinanden, og tager på forlagsbesøg. Vi læser mange forskellige genrer; sjove, alvorlige og spændende bøger. Vi starter med at læse Nevermoor - Morrigan Crows magiske prøvelser. Derefter beslutter vi i fællesskab, hvad vi skal læse, så tag alle dine ønsker og idéer med.

Datoer i efteråret er mandage den 31/8, 28/9, 26/10, 23/11 og den 14/12 kl. 15.30 - 16.45 på Gentofte Hovedbibliotek. 

Tilmelding

Tilmelding til Johanne på e-mail joem@gentofte.dk

Bogklub for børn og unge fra 12 år 

Elsker du at læse, og har du lyst til at møde andre med samme interesse? Så er denne bogklub noget for dig! Her læser vi bøger for store børn og unge, vi taler om månedens bog, anbefaler bøger til hinanden, og tager på forlagsbesøg. Vi læser mange forskellige genrer; fra Agatha Christie til Ready Player One. Vi beslutter i fællesskab, hvad vi skal lave og læse i klubben, så tag alle dine ønsker og idéer med.

Datoer i efteråret er mandage den 31/8, 28/9, 26/10, 23/11 og den 14/12 kl. 17.00 - 18.15 på Gentofte Hovedbibliotek. 

Tilmelding

Tilmelding til Johanne på e-mail joem@gentofte.dk

Klub Science - videnskabsklub for børn og unge 9-14 år

Er du nysgerrig på universet, eksotiske dyr og er du nørdet med alt, hvad der hedder naturvidenskab? Så er bibliotekets Klub Science noget for dig. I klubben kan du møde andre unge, der undrer sig over, hvordan verden hænger sammen. Sammen skal vi lave sære, skøre og fantastiske eksperimenter. Nogle gange får vi besøg af gæster fra naturvidenskabens verden. 

Tilmelding

Tilmelding til Helle på e-mail hfa@gentofte.dk

Program for Klub Science (vi ses kl. 15.30-17.30)

24. august: Kom og vær med på en actionfyldt dag, hvor vi bygger og affyrer vores egne luftraketter. Du skal lave din egen luftraket og affyringsrampe. Bagefter afprøver vi raketterne og ser, hvor langt de kan flyve! Instruktør og papir-astronaut er Nina Anker Nielsen fra Muffis Maker Box.

21. september: Vi undersøger bakterier.

26. oktober: Flagermus og corona

16. november: Sjove forsøg

14. december: Fælles juleafslutning