Klubber på Gentofte Bibliotekerne

Del din interesse med andre, der tænker som dig! Er du vild med videnskab, bøger, spil eller slet og ret vild med viden, så har børnebiblioteket en klub til dig.

ROMANCE DE LIVRE - bogklub for børn 9-12 år
Elsker du at læse og har du lyst til at diskutere bøger med andre børn? Så er bogklubben noget for dig! I klubben taler vi om månedens bog, anbefaler bøger til hinanden, og nogle gange får vi besøg, fx af en forfatter. Vi beslutter i fællesskab, hvad vi skal læse, og hvad vi skal lave til klubmøderne, så tag alle dine læseønsker og ideer med.

Datoer i foråret er mandage den 22. januar, 29. januar, 19. februar, 19. marts, og 4. juni kl. 15.30 - 16.45 på Gentofte Hovedbibliotek. Tilmelding skal ske til Johanne på joem@gentofte.dk. Når du tilmelder dig, skal du huske at skrive navn, alder og e-mail.

CHAPTER CHAT - bogklub for børn og unge fra 12 år
Elsker du at læse og har du lyst til at diskutere bøger med andre børn og unge? Så er bogklubben noget for dig! I klubben taler vi om månedens bog, anbefaler bøger til hinanden, og nogle gange får vi besøg, fx af en forfatter. Vi beslutter i fællesskab, hvad vi skal læse, og hvad vi skal lave til klubmøderne, så tag alle dine læseønsker og ideer med.

Datoer i foråret er mandage den 22. januar, 29. januar, 19. februar, 19. marts, og 4. juni  kl. 17.00 - 18.15 på Gentofte Hovedbibliotek. Tilmelding skal ske til Johanne på joem@gentofte.dk. Når du tilmelder dig, skal du huske at skrive navn, alder og e-mail.

KLUB SCIENCE - videnskabsklub for børn og unge 10-14 år
Elsker du slim, snot og slanger? Er  du nørdet med alt, hvad der hedder naturvidenskab og er du mellem 10 og 14 år? Så er bibliotekets Klub Science måske noget for dig. I klubben du møde andre unge, der ligesom dig undrer sig over, hvordan verden hænger sammen. Sammen med bibliotekets medarbejdere og vores frivillige unge kan du være med til at lave sære, skøre og fantastiske eksperimenter. Ved hvert møde kan du opleve forskellige ”science-eksperter”, og du har selv mulighed for at foreslå, hvilket emne, vi skal tale om.

Vi mødes ca. én gang om måneden og datoer i foråret er mandage den 8. januar, 29. januar, 5. marts, 9. april, 7. maj. og 4. juni. kl. 15.30 - 17.00 på Gentofte Hovedbibliotek. Tilmelding skal ske til Helle på hfa@gentofte.dk. Når du tilmelder dig, skal du huske at skrive navn, alder og email.

KLUB FILM - filmklub for børn og unge 10-14 år
Er du mellem 10 og 14 år? Elsker du at se film, og er du nysgerrig på at vide mere og måske prøve at lave din egen? Vil du nørde film sammen med andre, så er KLUB FILM  måske noget for dig! I klubben møder du andre, som også er nysgerrige på film og har lyst til at gå på opdagelse i filmens store univers. Fokus i klubben vil  være på den gode filmoplevelse,  og klubben vil løbende invitere forskellige folk til at afholde små workshops eller fortælle om deres arbejde med film. I KLUB FILM er du med til at bestemme, hvad der skal ske.

Datoer i foråret er mandage d. 15. januar, 29. januar, 12. februar, 12. marts, 16. april, 14. maj og 4. juni kl. 15.30-17.30 på Gentoftegade Bibliotek. Tilmelding skal ske til Peter på pnor@gentofte.dk

Klub Kapow - kreaklub for børn over 6 år
Klub Kapow er et hyggeligt kreativt værksted på Ordrup Bibliotek. I samarbejde med Anne, som er pædagog, arbejder vi med alverdens materialer. Indholdet varierer fra gang til gang. Vi klipper, maler, leger med krympeplast eller perler. Kun fantasien sætter grænser. Det sker hver tirsdag og torsdag kl. 15.30-17.30 fra den 4. januar og frem til skolernes sommerferie.
Børn under 6 år skal følges med en voksen. Du behøver ikke tilmelde dig.