Klubber på Gentofte Bibliotekerne

Del din interesse med andre, der tænker som dig! Er du vild med videnskab, bøger, spil eller slet og ret vild med viden, så har børnebiblioteket en klub til dig.

ROMANCE DE LIVRE - bogklub for børn 9-12 år
Elsker du at læse, og har du lyst til at møde andre med samme interesse? Så er denne bogklub noget for dig! I klubben taler vi om månedens bog, anbefaler bøger til hinanden, er med til at arrangere bogfest og får besøg af forfattere. Til november tager vi sammen til Bogforum. Vi beslutter i fællesskab, hvad vi skal lave og læse i klubben, så tag alle dine ønsker og idéer med.

Datoer i efteråret er mandage den 19/8, 2/9, 30/9, 28/10, 25/11 og 16/12 kl. 15.30 - 16.45 på Gentofte Hovedbibliotek. Tilmelding Johanne på joem@gentofte.dk

CHAPTER CHAT - bogklub for børn og unge fra 12 år og op
Elsker du at læse, og har du lyst til at møde andre med samme interesse? Så er denne bogklub noget for dig! Her læser vi bøger for store børn og unge, vi taler om månedens bog og anbefaler bøger til hinanden. I efteråret arrangerer vi bogfest og tager sammen til Bogforum. Vi beslutter i fællesskab, hvad vi skal lave og læse i klubben, så tag alle dine ønsker og idéer med.

Datoer i efteråret er mandage den 19/8, 2/9, 30/9, 28/10, 25/11 og 16/12 kl. 17.00 - 18.15 på Gentofte Hovedbibliotek. Tilmelding til Johanne på joem@gentofte.dk

Friends and reading
Do you love to read? Then this is your chance to share your interest in books and discuss books with others in this children´s book club in English. We have a monthly read, we play bookish games, and together we decide what to read.

The dates for the autumn season are not set, but if you want to join, write an e-mail to Johanne joem@gentofte.dk

KLUB SCIENCE - videnskabsklub for børn og unge 10-14 år
Elsker du slim, stjerner og slanger, og er du nørdet med alt, hvad der hedder naturvidenskab? Så er bibliotekets Klub Science noget for dig. I klubben kan du møde andre unge, der undrer sig over, hvordan verden hænger sammen. Sammen med Helle kan du være med til at lave sære, skøre og fantastiske eksperimenter. Nogle gange har vi besøg af gæster fra naturvidenskabens verden.  

Vi mødes ca. én gang om måneden og datoer i efteråret er mandage den 19/8, den 16/9, den 21/10, den 11/11 og den 16/12 kl. 15.30-17.00 på. Gentofte Hovedbibliotek. Tilmelding til Helle på hfa@gentofte.dk

Program for KLUB SCIENCE:

19. august: Vi forbereder Bogfest

16. september: Bølger og tsunami
Hvordan opstår bølger, og kan vi bruge bølgernes kraft til at skabe energi? Det vil vi undersøge denne dag, hvor vi også skal lave vores eget forsøg med at skabe bølgekraft.

21. oktober: Sorte huller
Vi får besøg af Pernille og Magnus fra DTU Space. I dag vil de fortælle om begrebet sorte huller. Så der er mulighed for at skyde løs med spørgsmål om alt i universet.

11. november: Periskoper
Denne dag skal vi bygge vores eget periskop. Vi går en tur i Øregårdsparken og undrer os over, hvad man bruger periskoper til, og hvornår de kan være smarte at have med.

16. december: Fælles juleafslutning for alle klubber