Klubber på Gentofte Bibliotekerne

Del din interesse med andre, der tænker som dig! Er du vild med videnskab, bøger, spil eller slet og ret vild med viden, så har børnebiblioteket en klub til dig.

ROMANCE DE LIVRE - bogklub for børn 9-12 år
Elsker du at læse, og har du lyst til at møde andre med samme interesse? Så er bogklubben noget for dig! I klubben taler vi om månedens bog, anbefaler bøger til hinanden, får besøg af forfattere eller tager på forlagsbesøg. Vi beslutter altid i fællesskab, hvad vi skal lave eller læse til klubmøderne, så tag alle dine ønsker og idéer med.

Datoer i foråret er mandage den 28/1, 25/2, 25/3, 29/4 og 27/5, 27/5 og 17/6 kl. 15.30 - 16.45 på Gentofte Hovedbibliotek. Tilmelding skal ske til Johanne på joem@gentofte.dk. Når du tilmelder dig, skal du huske at skrive navn, alder og e-mail.

CHAPTER CHAT - bogklub for børn og unge fra 12 år og op
Elsker du at læse og har du lyst til at møde andre med samme interesse? Så er bogklubben Chapter Chat noget for dig! Her læser vi bøger for store børn og unge. I klubben taler vi om månedens bog, anbefaler bøger til hinanden, får besøg af forfattere og meget mere. Vi beslutter i fællesskab, hvad vi skal lave til klubmøderne, så tag dine læseønsker og -idéer med.

Datoer i foråret er mandage den 28/1, 25/2, 25/3, 29/4, 27/5 og 17/6 kl. 17.00 - 18.15 på Gentofte Hovedbibliotek. Tilmelding skal ske til Johanne på joem@gentofte.dk. Når du tilmelder dig, skal du huske at skrive navn, alder og e-mail.

KLUB SCIENCE - videnskabsklub for børn og unge 10-14 år
Elsker du slim, stjerner og slanger, og er du nørdet med alt, hvad der hedder naturvidenskab? Så er bibliotekets Klub Science noget for dig. I klubben kan du møde andre unge, der undrer sig over, hvordan verden hænger sammen. Sammen med Helle kan du være med til at lave sære, skøre og fantastiske eksperimenter. Nogle gange har vi besøg af gæster fra naturvidenskabens verden.  

Vi mødes ca. én gang om måneden og datoer i foråret er mandage den 14/1, 18/2, 25/3, 8/4, 13/5 og den 17/6 · kl. 15.30-17.00 på. Gentofte Hovedbibliotek. Tilmelding skal ske til Helle på hfa@gentofte.dk. Når du tilmelder dig, skal du huske at skrive navn, alder og email.

Klub Kapow - kreaklub for børn over 6 år
Klub Kapow er et hyggeligt kreativt værksted på Ordrup Bibliotek. I samarbejde med Anne, som er pædagog, arbejder vi med alverdens materialer. Indholdet varierer fra gang til gang. Vi klipper, maler, leger med krympeplast eller perler. Kun fantasien sætter grænser. Det sker hver tirsdag og torsdag kl. 15.30-17.30. 
Børn under 6 år skal følges med en voksen. Du behøver ikke tilmelde dig.