Lucinda Riley
Foto: Boris Breuer

Noget der ligner Lucinda Riley

27.03.23
Har du læst hele Lucinda Riley-serien om "De syv søstre", og venter du spændt på sidste bind, som udkommer til maj? Så tag en kig på denne liste med bøger, der minder om Lucinda Rileys populære serie.

Forfatterinden Lucinda Riley er en internationalt anerkendt forfatter, og hendes romaner er oversat til over 30 sprog. Hun blev født i Irland i 1965 og gik desværre bort i 2021.

Særligt hendes serie De syv søstre har taget verden med storm. 

Her fortæller hun den fantastiske historie om syv adopterede søstre. Deres far, den sky millionær Pa Salt, dør og efterlader dem med en ledetråd hver, som fører dem på sporet af deres ophav. Hvert bind følger en søsters rejse.

Der var planlagt en ottende bog i serien, men efter Lucinda Riley gik bort, færdiggjorde hendes ældste søn, Harry Whittaker, serien. Bogen har fået titlen Atlas: Historien om Pa Salt, og den forventes at udkomme i maj.

Mens vi venter på ottende bind kommer her en liste over gode romaner, der minder om Lucinda Rileys romaner. 

Elisabeth Strandgaard

Elisabeth Strandgaard og Sarah von Essen: Om Lucinda Riley

Du kan blive meget klogere på Lucinda Rileys forfatterskab, når Rileys danske redaktør, Elisabeth Strandgaard og redaktør Sarah von Essen fortæller om arbejdet med bøgerne, og hvad det er, Lucinda Riley kan.

De gæster Hovedbiblioteket den 12. april kl. 17.00.

Find billet til Lucinda Riley-arrangementet her

Materialer