I 'Postkort fra fortiden' skrevet af Marcia Willett, modtager søskendepar Ed og Billa et postkort, der vender op og ned på deres liv.
I 'Postkort fra fortiden' skrevet af Marcia Willett, modtager søskendepar Ed og Billa et postkort, der vender op og ned på deres liv.

Romantiske slægtsromaner

Bibliotekets hylder er fyldt med en bred vifte af slægtsromaner. Her har vi samlet de bedste romantiske af slagsen. God fornøjelse!

Postkort fra fortiden af Marcia Willett

Det ældre søskendepar Ed og Billa lever et stille og roligt liv i slægtens hus Mellinpons. Men en dag får de et postkort fra fortiden. Den forhadte stedbroder Tristan, som de ikke har set i over 50 år, vil i kontakt med dem. Hvad vil han, hvad er han ude efter? Er det huset, pengene eller forsoning? En hyggelig roman om komplicerede slægtsforhold.

Navnet på ruden af Judith Lennox

En skøn roman om de to nabofamilier, Chancellor og Temperley. Vi er i på landet i Sydengland i årene efter Anden Verdenskrigs afslutning. Vi følger fire venner, der har kendt hinanden hele livet. Deres skæbner væves ud og ind af hinanden, gennem både godt og ondt. En dejlig roman, der handler om noget så jordnært som helt almindelige mennesker.

Øen af Victoria Hislop

Bevægende roman om en græsk families tragiske skæbne gennem flere generationer. Alexis ved ikke meget om sin mors baggrund, kun at hun kommer fra Kreta. Moderen vil ikke tale om det, men via et brev, som Alexis skal aflevere til moderens gamle veninde, får hun et indblik i en fortid, hvor familiens skæbne er uløseligt forbundet med spedalskheden og en koloni på øen Spinalonga.

Pigen på klippen af Lucinda Riley

Grania Ryan har hjertesorger. Hun vender midlertidigt tilbage til Irland, og her møder hun en lille, rødhåret pige ved klippen. De to bliver venner - et venskab som vil vende op og ned på Granias liv. For pigen er fra en familie, som man altid har skullet holde sig fra. En fængende roman i flere spor med tråde tilbage i tiden, om familier, generationer, ulykkelig kærlighed og tilgivelse.

Arven af Katherine Webb

Da de to søstre Beth og Erica arver et hus efter deres mormor, går de i gang med at rydde op i gemmerne. Dette bliver en oprydning i mere end én forstand, for i takt med oprydningen kommer små stumper familiehistorie også frem. Hvorfor var mormoderen så hadefuld, og hvem er det ukendte barn på billederne? Snart må søstrene stå ansigt til ansigt med fortidens synder.

Havets hvisken af Kimberley Freeman

Da et skib i 1901 synker ud for Lighthouse Bay, er den eneste overlevende den unge Isabella Winterbourne. Ombord på skibet var en skat, og denne skat får den unge kvinde med i land. Isabella vil lade fortiden bag sig og leve et liv i frihed. Mange år senere vender kvinden Libby tilbage til sit barndomshjem med samme ønske som Isabella: At lade fortiden bag sig. Disse to kvinders skæbner væver sig ind i hinanden, og historierne samles på tværs af tid og rum. En spændende familiesaga om kærlighed og tilgivelse.

Materialer