Kender du bibliotekets app?

Vil du have dit bibliotek med dig hjem på din telefon eller tablet? Så skal du hente app'en "Biblioteket" på Apple Store eller i Google Play.

Hent den i App Store eller på Google Play

Når du henter app'en i App Store eller Google Play, skal du vælge din kommune, og så er du igang. Login er det samme, som du bruger via vores website.

Hvad kan du med app'en?

Biblioteket-app'en har et moderne og brugervenligt design, og funktionerne er fleksible og intuitive i brug. Med Biblioteket-app'en har du altid dit bibliotek lige ved hånden. Søg, reserver, bliv inspireret, login og se din lånerstatus. Hvis du endnu ikke er oprettet som bruger af biblioteket, kan du også klare det på Biblioteket app’en.

Bliv inspireret

App'en er spækket med inspiration og formidling. Du kan finde en masse hylder med inspiration som eksempelvis "Danske debutanter" fra eReolen, "Store romaner", "Poesi udgivet i 2017", "Børnenes univers", "For de 9-14 årige - sjove bøger" og meget mere.

Søg på tværs

Med Biblioteket app'en kan du søge på tværs af fysiske og digitale materialer. Så finder du ikke bogen i fysisk form, kan det være, at du kan få den som e-bog eller lydbog. Med ét klik hopper du over i eReolen app'en - så bliver det ikke nemmere.

Glemte du at aflevere?

Intet problem! Biblioteket app'en sørger for at minde dig om det, når dit materiale snart skal afleveres. Med beskeder fra Biblioteket app'en bliver du hele tiden holdt opdateret om at et materiale snart skal afleveres, og du får også besked, når et reserveret materiale ligger klar til afhentning på biblioteket. Så bliver det ikke nemmere.

Få besked, når dit materiale er klar til afhentning

Når dit reserverede materiale er klar til afhentning, får du en push-besked fra Biblioteket app’en. Hvis det ikke længere er aktuelt for dig at låne bogen, svarer du blot “Fjern reservering” med ét klik. Så bliver det ikke nemmere.