Velkommen til læseklubberne

I Gentofte Bibliotekernes læseklubber kan du mødes med andre, der har lyst til at dele deres læseoplevelser. Vi byder i år på bøger om epidemier, racekonflikter, det svære sind og barndommens land. Der er læseklubber, der skal læse noveller og tre forskellige aktuelle trilogier. Der er genopdagede mesterværker og franske fristelser, hvor Delphine de Vigans forfatterskab spiller en central rolle. Vi sætter også særlig fokus på Ib Michael, som i år kan fejre sin 75-års fødselsdag og sit 50-års jubilæum som forfatter. 

Det er gratis at være med i læseklubberne. Biblioteket sørger for bestilling og udlån af bøgerne. Du får en introduktion til klubbens tema og de praktiske detaljer ved velkomstmødet sammen med den første bog. Herefter står medlemmerne selv for, hvordan møderne skal forløbe. For at bevare dynamikken i klubberne er det vigtigt, at du deltager i langt de fleste møder og får læst bøgerne. 

På Hovedbiblioteket mødes læseklubberne i mødelokalerne på 1. sal. Hver læseklub har sin egen hylde i reolen foran mødelokalerne, hvor du selv henter din læseklub-bog. Efter mødet afleveres bogen ved selvbetjeningen i stueetagen. Er du ordblind eller svagtseende, er du også velkommen i læseklubberne. Skriv det i din tilmelding, så hjælper vi dig videre. 

God læselyst!

Deadline for tilmeldinger er 1. september 2020.

Læseklubber

Alle læseklubber