Forfatteren, som er gastronomisk chef på restaurant Gemyse i Tivoli, præsenterer opskrifter på en række retter med grøntsager som det primære omdrejningspunkt
Emner
grønsager grønsagsretter
Placering
Henter beholdningsoplysninger.
Detaljer om materialet
Type
Bog
Format
illustreret i farver
Sprog
dansk
Emneord
Emnetal
64.1
Bidragsyder
ISBN
9788793679306
Udgave
1. udgave, 1. oplag (2019)
Omfang
240 sider
Forlag
Muusmann
Målgruppe
alment niveauvoksenmaterialer
Anmeldelser
Lektørudtalelse
En varm og stemningsfuld bog, der oser af kreativitet, smag og gode råvarer. Lækkert layout med store farverige fotografier, der giver stor lyst til at gå i køkkenet. Alle opskrifter fylder en side med tilhørende foto på modsatte side og er tilgængelige for alle, der er vant til at færdes i et køkken