Kogebog, hvor medarbejderne på Restaurant Remouladen har været med til at udvælge opskrifterne, ved at pege på deres yndlingsretter. Mange af retterne har fisk som hovedelement
Emner
Restaurant Remouladen
Placering
Henter beholdningsoplysninger.
Detaljer om materialet
Type
Bog
Format
illustreret (nogle i farver)
Sprog
dansk
Emneord
Emnetal
64.1
Bidragsyder
Beskrivelse
Udgivet i forbindelse med Restaurant Remouladens 10-års fødselsdag
ISBN
9788793709249
Udgave
1. udgave, 1. oplag (2019)
Omfang
143 sider
Forlag
Pil & Birk
Målgruppe
alment niveauvoksenmaterialer
Anmeldelser
Lektørudtalelse
En spændende kogebog som vækker interessen for at afprøve de lækre opskrifter og opleve stemningen i restaurant Remouladen. Bogens sprog er personlig og ligetil og man kommer tæt på medarbejdernes drive og motivation for, at give restaurantens besøgende en kulinarisk madoplevelse. De mange forskellige opskrifter med billede, ingrediensliste og fremgangsmåde, virker lette at gå til. En gedigen kogebog