Lær dit digitale bibliotek at kende

Vidste du, at du har adgang til et hav af store oplevelser, gribende fortællinger og skarpe perspektiver direkte fra sofaen? Som biblioteksbruger i Gentofte får du et kæmpe udvalg af digitale materialer, hvor som helst og når som helst – helt gratis.

Har du lyst til at give dig i kast med en ny roman eller en god klassiker? Orientere dig i dagens internationale avis? Eller mangler I bare en god film til aftenhyggen? Så har du adgang til det hele som biblioteksbruger i Gentofte:

Podcast fra Gentofte Bibliotekerne

Gentofte Bibliotekerne har lanceret et podcastunivers som svar på forsamlingsrestriktioner. Så nu kan du lytte til forfattere, forskere og andre foredragsholdere på afstand og når det passer dig. Gentofte Bibliotekernes podcasts spænder fra forfatterinterviews med aktuelle forfattere til vidensforedrag om bl.a. samfund, politik og psykologi.

Læs mere og lyt til Gentofte Bibliotekernes podcast her på vores hjemmeside.

Eller find Gentofte Bibliotekernes podcast dér, hvor du normalt henter din podcast.

E-bøger og lydbøger på eReolen

På eReolen finder du tusindvis af e-bøger og lydbøger, både skønlitteratur og faglitteratur, til dig selv og til hele familien.

Læs mere og kom i gang med at bruge eReolen her på vores hjemmeside.

Aviser og tidsskrifter på Pressreader

Her får du adgang til aviser fra hele verden, bl.a. The Guardian, Washington Post, Le Figaro og Wall Street Journal. Der er også adgang til bl.a. Børsen og Ekstra Bladet.

Læs mere og kom i gang med at bruge Pressreader her på vores hjemmeside.

Magasiner på RBDigital

På RBDigital finder du mere end 350 primært engelsksprogede e-magasiner som f.eks. Vogue, The Economist, National Geographic og The New Yorker.

Læs mere og kom i gang med at bruge RBDigital her på vores hjemmeside.

Spillefilm og dokumentarfilm på Filmstriben

Stream film fra hele verden, fra de nyeste værker til klassikere til både voksne, børn og unge. 

Læs mere og kom i gang med at bruge Filmstriben her på vores hjemmeside.

Opret dig som bruger

For at benytte dig af de digitale tjenester skal du bo i Gentofte og være oprettet som bruger på Gentofte Bibliotekerne. Du kan oprette dig som bruger på dit lokale bibliotek eller hjemmefra ved brug af dit nemID.

Opret dig som bruger hjemmefra her på vores hjemmeside.

Dit digitale bibliotek

Du kan også dykke ned i arkivet af de mange forskellige e-materialer, der er tilgængelige for dig som borger i Gentofte og se, om der er andre digitale tilbud, der passer til lige netop dine interesser.

Udforsk arkivet over tilgængelige e-materialer her på vores hjemmeside.

Lær de mest populære e-materialer at kende her på vores hjemmeside.