Sprogsalon og sprogcafé

Vil du gerne træne dit engelsk, forfine dit franske eller lade tungen rulle på spansk eller italiensk? Prøv én af de frivilligdrevne sprogsaloner eller sprogcaféer på Gentofte Bibliotekerne.

Mestrer du et sprog, som du har svært ved at få trænet i hverdagen, så er der hjælp at hente på Gentofte Bibliotekerne. Her kan du deltage i én af de mange sprogsaloner og sprogcaféer drevet af kompetente frivillige. Det er gratis at være med, og du behøver ikke tilmelde dig.

Tjek kalenderen for datoer ved sæsonens start og afslutning.

English Café på Gentofte Hovedbibliotek

Hver tirsdag 18.00 - 19.00

En gang om ugen har du mulighed for at forbedre dit engelske på biblioteket sammen med andre. Engelsktalende sprogambassadører vil altid være til stede, og du kan stille dem spørgsmål om sproget eller bare have en hyggelig samtale med dem. Vi sigter efter en afslappet stemning.

Italiensk Salon på Ordrup Bibliotek

Lørdage i lige uger 10.30 - 12.00

Amate la lingua italiana? Kom til Italiensk Salon og mød andre med passion for Italiens sprog og kultur. Vi mødes og diskuterer forskellige emner og temaer. Salonerne arrangeres i samarbejde med Societa  Dante Alighieri Giovani.

Italiensk salon på Gentoftegade Bibliotek

Hver tirsdag kl. 16.30 - 17.30. OBS! Italiensk salon på Gentoftegade Bibliotek holder pause i hele 2021

Benvenuti, qui si parle solo italiano. Her er muligheden for at konversere på italiensk om vind og vejr, familieliv og andre emner fra hverdagen. Hvis ordforrådet rækker, tages mere dybsindige emner op. Der vil også være mulighed for at få lektiehjælp i et rimeligt omfang. Pinuccia Panzeri, der står bag caféen, er uddannet cand. mag. i italiensk og har tidligere undervist voksne. 

Spansk Salon på Ordrup Bibliotek

Hver mandag kl. 16.00 - 17.30

¡Hablemos español! Kunne du tænke dig at praktisere dit spanske, lære mere af sproget på en uformel måde eller skal du snart forsvare dine sprogkundskaber ved eksamensbordet? I Den  spanske Salon kan  du møde andre med interesse for spansk sprog og kultur  – vi taler om forskellige emner og diskuterer på forskellige niveauer – men kun på spansk.

Fransk Salon på Ordrup Bibliotek

Hver onsdag i lige uger kl. 16.00-17.30

Aimez-vous le français?
Så får du mulighed for at dyrke din passion sammen med ligesindede. Vi snakker fransk – på forskellige niveauer – om emner der ligger os på sinde vedrørende Frankrig og fransktalende lande.
 

Tysk sprogsalon på Ordrup Bibliotek

Onsdag i ulige uger kl. 16.00-17.30

Alle interesserede uanset niveau er velkomne til at tale med på tysk, når vi mødes til tysk sprogsalon.
 

Dansk café på Gentofte Hovedbibliotek

Thursdays 5pm - 6pm

Would you like to practice your Danish? Then join us at the library for Dansk Café. At this recurring event volunteer Danes act as language ambassadors and try to guide you through the tongue-twisting guttural mess that is the Danish language. All levels are welcome.