- Tid
- 19:00 - 21:00
- Pris
- Billet: 30 DKK
- Bibliotek
- Jægersborg Bibliotek
- Adresse
-
Smakkegårdsvej 112
2820 Gentofte
Danmark
Hos Carlsberg brygger de ikke kun øl; deres forskningslaboratorium har gennem årene også udviklet viden og nye teknikker, som ikke kun har forbedret produktionen af øl, men også har bidraget til forskning i bl.a. gær og klimatolerante planter.
Denne livestreaming opkræver undtagelsesvis entre: 30 kr. for at deltage. Entreen dækker smagsprøver leveret af Carlsberg. Smagsprøverne vil ikke overstige den lovpligtige promillegrænse ved kørsel.
Få indblik i den nyeste forskning, når førende forskere gør komplekse emner tilgængelige for alle. Foredragene streames direkte fra Søauditoriet på Aarhus Universitet. Der er mulighed for at stille spørgsmål undervejs via sms og tweet.
Praktisk information
- Entré: 30 kr.
- Køb billet her på siden fra den 19. oktober
- Foredraget er på dansk
- Live-streamingen foregår udelukkende på biblioteket (kan ikke streames hjemmefra)
- Du kan også se livestreamingen på Dyssegård Bibliotek
Livestreaming på biblioteket
-
Voksne05. nov 2024
LIVESTREAMING: Tal, tilfældigheder og tipping points
Kom til live-streaming på Dyssegård Bibliotek af offentlige foredrag i naturvidenskab. Denne gang vil professor i statistik Susanne Ditlevsen fra Københavns Universitet fortælle om tal, tilfældigheder og tipping points.Dyssegård Bibliotek
Gratis
-
Voksne05. nov 2024
LIVESTREAMING: Tal, tilfældigheder og tipping points
Kom til live-streaming på Jægersborg Bibliotek af offentlige foredrag i naturvidenskab. Denne gang vil professor i statistik Susanne Ditlevsen fra Københavns Universitet fortælle om tal, tilfældigheder og tipping points.Jægersborg Bibliotek
Gratis
-
Voksne12. nov 2024
LIVESTREAMING: Fortidens og fremtidens vilde natur
Kom til live-streaming på Jægersborg Bibliotek af offentlige foredrag i naturvidenskab. Denne gang fortæller naturrådgiver Anne Eskildsen, professor i biodiversitet Rasmus Ejrnæs fra Aarhus Universitet og professor i økologi Hans Henrik Bruun fra Københavns Universitet om fortidens og fremtidens vilde natur.Jægersborg Bibliotek
Gratis
-
Voksne12. nov 2024
LIVESTREAMING: Fortidens og fremtidens vilde natur
Kom til live-streaming på Dyssegård Bibliotek af offentlige foredrag i naturvidenskab. Denne gang fortæller naturrådgiver Anne Eskildsen, professor i biodiversitet Rasmus Ejrnæs fra Aarhus Universitet og professor i økologi Hans Henrik Bruun fra Københavns Universitet om fortidens og fremtidens vilde natur.Dyssegård Bibliotek
Gratis
-
Voksne14. nov 2024
Streaming: Kåre Vedding Poulsen: AI
Bliv klogere på, hvordan DR bruger AI til deres historiske programflade.Gentofte Hovedbibliotek
Gratis
-
Voksne18. - 21. nov 2024
Live i stuen: En dansk-tysk byttehandel
Historiker Klaus Tolstrup Petersen fortæller om tiden efter 1864, hvor politikere overvejede at bytte De Vestindiske Øer for at få Sønderjylland tilbage.Gentofte Hovedbibliotek
Gratis
-
Voksne18. nov 2024
Live i stuen: Oldtidens skibe
Skibsarkæolog Morten Ravn fra Vikingeskibsmuseet i Roskilde, fortæller om Danmarks maritime historie – fra bronzealder til vikingetid.Gentofte Hovedbibliotek
Gratis
-
Voksne18. nov 2024
Live i stuen: Krig og tab der formede Danmark
Drømmen om et samlet Norden brast med den store nordiske krig og Norges adskillelse i 1814. Historikere Dan H. Andersen og Rasmus Glenthøj uddyber disse begivenheder.Gentofte Hovedbibliotek
Gratis
-
Voksne19. nov 2024
LIVESTREAMING: Videnskaben bag øl
Kom til live-streaming på Dyssegård Bibliotek af offentlige foredrag i naturvidenskab. Denne gang skal vi høre leder af Carlsberg Laboratorium, Birgitte Skadhauge, og brygmester Erik Lund fortælle om videnskaben bag øl.Dyssegård Bibliotek
30 DKK
-
Voksne19. nov 2024
LIVESTREAMING: Videnskaben bag øl
Kom til live-streaming på Jægersborg Bibliotek af offentlige foredrag i naturvidenskab. Denne gang skal vi høre leder af Carlsberg Laboratorium, Birgitte Skadhauge, og brygmester Erik Lund fortælle om videnskaben bag øl.Jægersborg Bibliotek
30 DKK
-
Voksne20. nov 2024
Live i stuen: Spis din historie 1: Dansk mad
Dagens foredragsholder, Caroline Nyvang, er seniorforsker ved Det Kgl. Bibliotek. Hendes forskning fokuserer på oversete aspekter af dansk madhistorie.Gentofte Hovedbibliotek
Gratis
-
Voksne20. nov 2024
Live i stuen: Spis din historie 2: Rettens rødder
Anna Katrine Werge Bønnelycke, der er arkivar ved Gentofte Lokalarkiv, fortæller om de tråde, der binder det kulinariske Europakort sammen og bevæger sig tilbage til rødderne af nogle af vores traditionsrige retter.Gentofte Hovedbibliotek
Gratis