Gentoftenatten

GentofteNatten på Bibliotekerne

Fredag 1. marts står i kulturens tegn i Gentofte! På bibliotekerne er der koncerter for både store og små, forfattermøde og leg med arkitektur.

Leg med arkitektur

Fra 15.00-18.00 på Hovedbiblioteket

Hvid hun sidder på tæppe

Opdag den flotte arkitektur på Gentofte Hovedbibliotek gennem leg og sjove forsøg. Biblioteket er tegnet af den kendte danske arkitekt Henning Larsen og blev indviet i 1985.

Test arkitekturkittet udviklet af tegnestuen All About A og mød arkitekterne bag projektet, som vil guide jer igennem aftenen. Prøv fx et arkitekturspejl og byg din egen mini læsehule.

For familier med børn fra 4-8 år. Det kræver ingen tilmelding at deltage, så bare duk op.

Festlig koncert for hele familie

Kl. 16.30 på Dyssegård Bibliotek

Tobias Trier

Tobias Trier er en blændende god musiker, der kan underholde børn - og i høj grad også deres voksne. Til koncerten kædes sange fra Tobias' bagkatalog sammen med underholdende historier.

Børnene inviteres til at synge med og bruge kroppen og ikke mindst deres kreative evner undervejs, når der skal findes på sjove rim.

Book billet til koncerten her

Anne Lise Marstrand-Jørgensen: Tove Ditlevsen i billeder

Kl. 19.00 på Dyssegård Bibliotek

Anne Lise Marstrand Jørgensen

Anne Lise Marstrand-Jørgensen fortæller om sin seneste udgivelse: Tove Ditlevsen i billeder. 

I bogen fortæller hun gennem mere end 100 fotos (hvoraf mange aldrig tidligere har været offentliggjort) om Ditlevsens liv fra barndommen på Vesterbro til den store litterære succes, indlæggelserne og til sidst selvmordet i 1976.

Book billet til arrangementet

Jens Unmack solo

Kl. 20:30 på Hovedbiblioteket

Jens Unmack

Denne aften får du en unik mulighed for at høre Jens Unmack, der er forsanger i Love Shop, spille det store biblioteksrum op i et intimt format.

Repertoiret består af numre fra både Love Shops ikoniske katalog og sange fra hans anmelderroste solokarriere, som har positioneret ham som en af Danmarks vigtigste sangskrivere.

Book billet til Jens Unmack-koncerten


Se hele programmet for GentofteNatten