Far leger med baby

Barsel på bibliotekerne

27.01.23
Tillykke med din barsel! Om den er øremærket eller ej, vil vi gerne støtte op om din barsel og gøre den så god som muligt. Derfor har vi fyldt foråret med masser af aktiviteter for dig og din baby.

Om du er til litteratur og trilletur, mangler et fællesskab, gerne vil have en snak med sundhedsplejen, mangler litteraturanbefalinger, savner mere plads til tumlelege eller har lyst til at høre et foredrag fra en far med meget erfaring, ja så har vi et tilbud til dig.

Bøger & Barsel på Vangede Bibliotek

Mandage fra 10.30-12.00 (se alle datoer i vores arrangementskalender)

sut

For dig, der er på barsel og har lyst til at mødes i et fællesskab, hvor vi læser tekster sammen. Du er velkommen, selvom det er år siden, du sidst har læst en bog; ikke har sovet igennem de sidste tre måneder eller har lidt gylp på trøjen.

Legestue på Jægersborg Bibliotek

Tirsdage fra kl. 10.00-11.00 (se alle datoer i vores arrangementskalender)

Collage med småbørnsting

Passer du dine børn hjemme? Eller er du bedsteforælder med fast passedag? Måske holder du bare en fridag med børnene. Børnebibliotekaren gør det hyggeligt, laver sanglege og læser højt. Der bliver også tid til bare at sludre, lege og drikke en kop te eller kaffe.

Kræver ingen tilmelding, bare duk op.

Trille-litteratur på Gentoftegade Bibliotek

Torsdage fra kl. 10-11.30 (se alle datoer i vores arrangementskalender)

Gentofte Sø

Det kan være svært at få tid til at læse, når man har et lille barn. Derfor inviterer litteraturformidler Ida på trilletur om Gentofte Sø med hørebøffer på og et lækkert udvalg af ny, god litteratur direkte i din øregang.

Ida er udstyret med headset og introducerer forfatterskaber og læser højt undervejs. Der vil også være plads til ammestop, bleskift og hvad der ellers hører til babylivet.

Turen rundes af med kaffeslabberas.

Far på barsel på Ordrup Bibliotek

Tirsdage fra kl. 10.00-12.00 (se alle datoer i vores arrangementskalender)

Far leger med baby

På biblioteket kan du møde en sundhedsplejerske og andre fædre på barsel. Vi stiller legetøj, måtter og tæpper til rådighed for de små, og sørger for kaffe til de voksne.

Foredrag: Far til fire piger på Ordrup Bibliotek

Fredag den 28/4 kl. 10.00-12.00

Allan Stage

Kom til en hyggelig formiddag, når influenceren Allan Stage, manden bag Instagram-profilen #fartilfirepiger, besøger biblioteket. Det bliver en dag fyldt med gode historier og sjove anekdoter om det skønne liv som far.

Alle fædre kan være med, både førstegangs- og flergangsfædre er velkomne. Og kan mor ikke holde sig væk, må hun selvfølgelig også gerne deltage.

Det er gratis at deltage – Book billet til Allan Stage-foredraget her 

Fars legestue på Ordrup Bibliotek

Lørdage fra kl. 12.00-13.30 (se alle datoer i vores arrangementskalender)

Fædre leger med børn

Vi åbner salen og redskabsrummet, og du skaber legebanen og forhindringerne for de små. Her er plads til de vilde lege og de hurtige løbere. I skal bare have det sjovt, og rydde op efter jer når I er færdige.

Herunder får du overblikket over og datoerne på alle vores barselstilbud.