Alt om kopi og print

Her finder du alt om vores printer og kopimaskine. Hvordan opretter du dig i systemet og hvordan printer og kopierer du?

For at komme i gang med at printe og kopiere skal du oprettes i bibliotekets print- og kopi-system. Du kan gøre det selv online ved at ved at følge vejledningen.

Du kan også henvende dig til bibliotekets personale og blive oprettet med brugernavn og adgangskode. Ønsker du et personligt printkort koster det 15 kr.

Print fra bibliotekets computere

Ønsker du at printe fra en af bibliotekets computere, skal du vælge funktionen ’print/udskriv’ i det program, du arbejder i. Følg anvisningerne og log på med dit brugernavn og din adgangskode. Vælg hvilken slags print, du vil have: Farve eller sort/hvid, A4/A3 og antal af kopier. Tryk på ok – nu er dit print sat i kø.

Gå hen til en printer, og log på print- og kopisystemet ved at  taste dit brugernavn og din adgangskode eller lægge dit print-/kopikort på maskinens kortlæser. Så vælger du dit print og rykker ok. Dit print er nu på vej.

Du skal igangsætte dit print ved printeren inden 24 timer, ellers bliver det slettet.

Brug kopimaskinerne

Log på print- og kopisystemet  ved at  taste dit brugernavn og din adgangskode eller lægge dit print-/kopikort på maskinens kortlæser. Vælg på maskinens display, hvor mange kopier du ønsker, og om det skal være sort/hvid eller farve. Tryk Start.

Vigtigt: Når du er færdig med at kopiere, skal du huske at trykke på # på kortlæseren for at logge ud. Ellers kan andre bruge din konto.

Har du brug for hjælp? 

Mister du dit kort, glemmer din adgangskode eller har problemer med at printe eller kopiere, er du altid velkommen til at kontakte bibliotekets personale.

Du kan altid se din saldo eller tanke dit kort op online.

Priser for print

A4 i sort/hvid: 1 krone

A3 i sort/hvid: 3 kroner

A4 i farve: 3 kroner

A3 i farver: 6 kroner 

Bemærk, at du kun kan printe og kopiere i farve på Gentofte Hovedbibliotek.