Om dette arrangement

Tid
19:30 - 21:00
Pris
Gratis
Target
For alle
Musik

Julekoncert med Øresundskoret

16.12.19
Tag med til festlig julekoncert med Øresundskoret, der synger fællessange med publikum.

Øresundskoret underholder med et stemningsfuldt og festligt juleprogram med sange af Carl Nielsen, Schubert, Prætorius og toner fra mange verdensdele krydret med de kendte julesange. Korleder og dirigent Agneta Mei Hytten akkompagnerer Øresundskoret.

Gratis adgang til koncerten.

Alle er velkomne til korets julefest efter julekoncerten, der kan købes adgangsbillet til julefesten ved indgangen på koncertdagen. 50 kr. for voksne, 25 kr. for børn under 15 år, kontant eller MobilePay.


Vil du være med i Øresundskoret?
Øresundskoret optager nye sangere ved sæsonstarten mandag 6. januar 2020, kontakt korleder Agneta Mei Hytten, hvis du ønsker at tilmelde dig som gæst og søge optagelse i koret. Øresundskoret er et dejligt amatørkor for mænd og kvinder i alle aldre, der øver hver mandag i Hellerup og har eksisteret i 8 år med det formål at skabe livsglæde gennem musik med et 4-stemmigt klassisk og rytmisk repertoire. Vi forventer, at du har korerfaring, men du behøver ikke kunne læse noder. Er din stemme ude af træning, kan du tilmelde dig Korskolen ved Øresund og få stemmetræning, kontakt korleder og hør nærmere.