Foto: Nørlund: Adi Z, Hørslev: Les Kaner
Foto: Nørlund: Adi Z, Hørslev: Les Kaner

Om dette arrangement

Tid
18:30 - 20:30
Pris
Gratis
Lokalitet
Byens hus, Hellerupvej 20, 2900 Hellerup
Target
For voksne
Musik

Nikolaj Nørlund og Lone Hørslev: Om digte, sangtekster og samarbejdets kraft

27.10.21
OBS: Arrangementet er flyttet til Byens hus, Hellerupvej 20, 2900 Hellerup. Digte kan være fyldt med rytme og musik og sangtekster kan have lyriske og litterære kvaliteter. Men hvad sker der når digtene smelter sammen med musikken? Kan musikken præge skriften i nye retninger? Og findes der en særlig kraft i at samarbejde på tværs af genre?

Bestil billetter til Nikolaj Nørlund og Lone Hørslev her

Kom med til en spændende samtale med musikeren og sangskriveren Nikolaj Nørlund (f.1965) og digter og forfatter Lone Hørslev (f.1974), som begge bevæger sig i krydsfeltet mellem musik og litteratur. De har selv arbejdet sammen, bl.a. på nummeret ”iltmasken” fra Nikolaj Nørlunds album Alt sammen, lige nu fra 2012.

Nikolaj Nørlund har af flere omgange, i sin lange musikkarriere, arbejdet med forfattere og digtere (Peter Laugesen og Naja Marie Aidt m.fl.), og debuterede på dansk i 1996 med albummet Navnløs, hvor han fortolkede Michael Strunges digte.

Nikolaj Nørlund er nu aktuel med albummet ”Hverdag i Paradis”

Lone Hørslev debuterede i 2001 med digtsamlingen Tak og har sidenhen udgivet både digte, noveller og romaner. Hørslev er udover at være digter og forfatter også sanger og sangskriver, og har arbejdet i projekterne Er De Sjældne med Solvej Sandnes, Uhørt med Jesper Mechlenburg og med Mads Mouritz i gruppen Mouritz/Hørslev Projektet.  

Lone Hørslev er netop aktuel med romanen ”Halvt i himlen” og med musikalbummet ”Lykkelige mennesker” med Mouritz/Hørslev Projektet.

Aftenens samtale er blevet til gennem et samarbejde mellem seks biblioteker og er en del af projektet Viden og oplevelser live med bibliotekerne, som er støttet af Slots- og Kulturstyrelsen.

Samtalen bliver live-streamet via Facebook, så du kan se med hjemmefra. Live-stream kl. 19.00 - 20.15. Det er muligt, at deltage som publikum til arrangementet i Byens Hus, Hellerupvej 20, 2900 Hellerup. Publikum skal ankomme senest 18.30, og dørene låses 18.45 på grund af videooptagelse.

Varm op til aftenen med denne Spotify-playliste med numre fra Nørlund og Hørslev.

Praktisk information:

  • Gratis. Se med hjemmefra via Facebook
  • Book billet her, hvis du vil være publikum til arrangementet/optagelsen i Byens Hus.
  • Publikum skal ankomme senest 18.30, og dørene låses kl. 18.45.