Magic the Gathering

Torsdags-magic starter op igen

Nu starter sæsonen for Magic på Gentofte Hovedbibliotek. Hver torsdag spiller vi Magic The Gathering og Warhammer 40.000.

Magic the Gathering formår at blande det bedste fra fantasygenren med dragende spilmekanikker.

Det har ingen betydning, om du har er garvet magic-spiller eller først lige er ved at få øjnene op for spillet. Her handler det bare om at have nogle sjove spil, uanset om du er erfaren, rusten eller helt nybegynder.

Alle formater er velkomne. Så find dine gamle støvede kort frem fra loftet eller giv debut til dit spritnye commander-deck, som du har brugt måneder på at sammensætte og finjustere.

Hvis du bare er nysgerrig på, hvad Magic overhovedet er, er du også meget velkommen til at komme forbi og lære om spillet.

Samtidig er der mulighed for at lære at spille Warhammer 40.000 og male dine medbragte figurer.

Er du imellem 13 og 18 år og er bosat i Gentofte Kommune, har du også mulighed for at tilmelde dig vores ungdomsskolehold, hvor der er mulighed for at spille de førnævnte spil og rollespil og brætspil før torsdagsmagic starter.

Læs mere om ungdomsskoleholdet for spil og magi her

Praktiske detaljer

Send en mail til sza@gentofte.dk, hvis du har nogen spørgsmål. Du kan også joine vores Facebookgruppe, hvor vi løbende sender informationer ud.

Vi spiller hver torsdag kl. 17.00-20.00, og du kan bare dukke op.