Nicolai Tram: Helt ude i skoven
Nicolai Tram: Helt ude i skoven

Om dette arrangement

Tid
17:00 - 18:30
Pris
25-35
Target
For voksne
Foredrag

AFLYST: Nicolai Tram: Helt ude i skoven

21.10.20
Nicolai Tram og hans familie er flyttet ud i de svenske skove. Inden de flyttede, forsøgte de at balancere livet på en line, som blev tyndere og tyndere.

De havde to børn, gode jobs og et nydeligt hjem, så alt virkede perfekt. Men bag alt dette, gemte der sig en hverdag, som familien Tram dybest set ikke brød sig om.

”Vi var ikke lykkelige. Aftensmaden skulle bare overstås, så vi hver især kunne komme hen i vores ringhjørner af sofaen og dø langsomt med hver vores telefon i hånden. Jævnligt kiggede vi på vores bankkonto og undrede os over, hvor de penge, vi knoklede så hårdt for, blev af. Vi fik kvalme over vores eget liv. Folk siger ofte til os at det var en modig beslutning at sælge alt, hvad vi havde og flytte ud i en skov i Sverige, men sandheden er, at det havde været modigere at lade være”.

I dette inspirerende og livsbekræftende foredrag fortæller Nicolai Tram om de overvejelser, der lå bag familien Trams beslutning om at springe ud af hamsterhjulet og starte forfra.

Tilmelding

Entré: 35 kr. Køb billet her på siden.

OBS! Man kan ikke skrive sig på venteliste, hvis et arrangement er udsolgt. Vær opmærksom på, at du ikke kan få pengene tilbage, hvis du fortryder dit billetkøb. Hvis biblioteket aflyser et arrangement, får du pengene tilbage for dit billetkøb.

Vores natur

2020 er naturens år, hvor bibliotekerne i samarbejde med blandt andre DR, Friluftsrådet, Naturstyrelsen og de naturhistoriske museer har sat sig for at invitere alle danskere ud i naturen. Det sker med en række aktiviteter, der giver ny viden om Danmarks natur, nye oplevelser med Danmarks natur og nye muligheder for at tage aktiv del i naturen. DR1 har i april premiere på en ny storslået TV-serie om Danmarks natur ’Vilde vidunderlige Danmark’.