Forfatter Anna Grue. Foto: Les Kaner
Forfatter Anna Grue. Foto: Les Kaner

Om dette arrangement

Tid
17:00 - 18:30
Pris
Gratis
Target
For voksne
Litteratur

FOREGÅR DIGITALT: Inspirationsaften: Niels Krause-Kjær, Anna Grue, Ole Sønnichsen & Henrik Thomsen med flere

07.12.20
Se med på Gentofte Hovedbiblioteks Facebookside i dag kl. 17.00! www.facebook.com/gentofte.hovedbibliotek. Du kan få udleveret din goodiebag på Hovedbiblioteket indtil i morgen kl. 20.00. Forlaget Lindhardt og Ringhof og biblioteket byder velkommen til en forrygende litteraturaften med inspiration til alle, der er med i en læseklub eller bare holder af det skrevne ord.

Få tips til en lang række gode læseklub-romaner, og mød de tre spændende forfattere: Niels Krause-Kjær, Anna Grue, Ole Sønnichsen & Henrik Thomsen med flere. Anna Grue vil fortælle om bogen Mysteriet i Genbrugsen plus en ny kommende bog. Niels Krause-Kjær udkommer med Fandens forår til nov og Ole Sønnichsen & Henrik Thomsen udkommer med Det sidste gidsel - en dramatisk, hæsblæsende og sand beretning om at blive fanget på den forkerte side af linjen i en international storkonflikt.

Alle forfattere tager dig med ind i deres skrivende univers og præsenterer helt nye romaner. Bøger er fantastiske - og de er endnu bedre, når du har nogen at dele oplevelsen med. Derfor er det læsefællesskabet, læseglæden og læselysten, der er i fokus, når vi slår dørene op for et brag af en aften i læsningens tegn.

Forlaget uddeler litterære goodiebags til alle tilmeldte.

Tilmelding

Gratis. Book billet her på siden.

OBS! Man kan ikke skrive sig på venteliste, hvis et arrangement er udsolgt.

Arrangementet bliver streamet live fra Gentofte Hovedbiblioteks Facebookside. Følg med via dette link.