Om dette arrangement

Tid
17:00 - 18:30
Pris
Gratis
Target
For voksne
Litteratur

Reception og koncert: Fra rum til reol – følg samlingens usynlige tråde

26.08.21
Kom til reception og koncert i anledning af indvielsen af bibliotekets nye indretning.

Vi har længe arbejdet med idéer om at gøre samlingen til en større oplevelse ved at udfordre bibliotekets traditionelle opstillinger og tankegange.  Vi byder på et glas italiensk vin og snacks og så er der koncert med den italienske guitarist Marco Martiri, som spiller en perlerække af italienske klassikere fra populærmusikken og operaens verden. Koncerten bindes sammen af anekdoter med rod i hans italienske baggrund samt historier, der rækker tilbage til 1700-tallets Italien, Anden Verdenskrig og emigration til Argentina.

Praktisk information

  • Gratis.
  • Book billet her på siden.

Tema: Fra reol til rum - følg samlingens usynlige tråde

Bibliotekets grundstamme er bogsamlingen, og den vil vi gerne have ud af reolen og gøre til en oplevelse. Derfor udfordrer vi bibliotekets traditionelle indretning og tankegang ved at åbne bøgerne og eksperimentere med opstillinger, der afslører de usynlige tråde, der er mellem materialerne.

Vi har indrettet et hjørne i biblioteket, hvor værkerne foldes ud og vidt forskellige emner kobles sammen. Du kan gå på opdagelse ved at følge de usynlige tråde og du kan selv sætte dit præg på, hvordan værket kan udfolde sig. 

Med udgangspunkt i romanen Rosens Navn af Umberto Eco kan du opleve film, foredrag og udstillinger på Dyssegård Bibliotek, som trækker tråde til både Eco og hans forfatterskab, kirkens kunst, lægeurter, krimigenren og meget andet. Du skal tilmelde dig arrangementerne enkeltvis.