Vælgermøde på Gentofte Hovedbibliotek

Gentofte Bibliotekerne sætter fokus på demokrati

Kommunalvalget venter forude, og derfor giver bibliotekerne nu mulighed for at blive klogere på, hvad demokrati betyder for os alle. På Gentofte Bibliotekerne har vi ekstra fokus på demokratiet i hele uge 43., hvor du kan komme med til Danmarks største vælgermøde og Børnevalg 2021.

Danmarks største vælgermøde

Tag med til et fælles event på landets folkebiblioteker den 26. oktober kl. 19.30, hvor der er fokus på demokratiet og kommunalvalget. 

På Gentofte Hovedbibliotek kan du møde en repræsentant fra alle opstillede partier og gå i dialog om de centrale spørgsmål:

Hvordan styrker vi bedst det folkelige engagement i arbejdet med en fælles bæredygtig fremtid, og hvor skal det lokale fokus ligge ifht. FN's verdensmål?

Danmarks største vælgermøde megafon

Meld dig til Danmarks største vælgermøde den 26. oktober på Gentofte Hovedbibliotek.

Book din billet her

Børnevalg 2021

Børnevalget er sat i verden for at styrke børnenes forståelse for og lyst til at deltage i demokratiet.

Frem til den 16. november kan børnene gå til stemmeboksene på børnebibliotekerne i kommunen og vælge, hvem der skal vinde årets Børnevalg.

børnevalg.dk vil årets kandidater fra den 28. oktober blive præsenteret, og samtidig åbner alle børnebibliotekerne i Gentofte for, at børnene kan møde op og afgive deres stemme på favoritfiguren på en stemmeseddel.

Stem til kommunalvalg 2021

HUSK: Du kan brevstemme på Gentofte Hovedbibliotek fra 5. oktober til 12. november.

Få mere info om, hvordan du brevstemmer