Læseklubber

Få mere ud af bøgerne i en læseklub

Kataloget for den nye sæson af læseklubber er klar. Læs bøger af Paul Auster, af vrede unge kvinder eller bøgerne bag Stanley Kubricks film.

'En bog er et af de allerbedste udgangspunkter for en samtale'.  Det er filosofien bag de omkring 35 læseklubber på Gentofte Bibliotekerne, der mødes ca. en gang i måneden for at tale om en bog, deltagerne har læst på forhånd. Når man diskuterer bøgerne, så opdager man andre aspekter end dem, man selv ser. Der sker noget, når man sætter ord på læseoplevelsen. Der opstår et fællesskab i læseklubben over den halvanden time hver måned, man er sammen. Og det er noget særligt. Fortæller en af deltagerne i læseklubberne, Lisbeth Langtved.

Auster, Kubrick, kvindeliv og klassikere

I år har vi blandt andet fokus på den amerikanske forfatter Paul Auster, som har rundet de 70 år og er aktuel med sin første roman i syv år. Vi zoomer også ind på de bøger, der har inspireret til Stanley Kubricks ikoniske film. Vi byder på britiske stjerneforfattere, aktuelle bøger om danske kvindeliv, feel good-romaner, udødelige klassikere og bøger ‘baseret på virkelige hændelser’. Du kan deltage i en god diskussion i debatklubben eller læne dig tilbage og få en god historie læst højt, mens du nyder udsigten over Øregårdsparken.

De fleste klubber har tilmeldingsfrist den 1. september. Du melder dig til på mail - læs hvordan i kataloget. 

Du kan hente det trykte katalog på dit lokale bibliotek eller bladre i det ved at klikke herunder. 

Læseklubber 2017-2018