Linn Ullmann

Luk verden ind: Live-stream med Linn Ullmann

Se med, når Rune Nyholm Nøhr Christiansen fra Fredensborg Bibliotekerne interviewer den norske forfatter Linn Ullmann om hendes anmelderroste roman "Pige, 1983".

Under titlen "Luk verden ind" samarbejder vi på Gentofte Bibliotekerne med fire øvrige folkebiblioteker: Glostrup, Allerød, Lolland og Fredensborg om en række live-streaming arrangementer.

Vi live-streamer interviews med både danske og udenlandske forfattere og håber dermed at skabe nye måder at møde litteraturen for bibliotekets brugere. 

Linn Ullmann: Pige, 1983

Se med den 12. oktober kl. 20, hvor Rune Nyholm Nøhr Christiansen interviewer den berømte forfatter Linn Ullmann live fra Norge. Linn Ullmann har lige udgivet den anmelderroste roman Pige, 1983, som er indstillet til Nordisk Råds Litteraturpris 2022.

Se live-streaming med Linn Ullmann gennem Facebook-begivenheden her

Pige, 1983 er en autofiktiv fortælling om en moden kvinde, der reflekterer tilbage til sit 16-årige jeg i 1983 og stiller spørgsmålstegn ved livet og relationerne. På morens ønske var hun rejst til Paris for at jagte en modeldrøm, og i det parisiske liv indleder hun en affære med en 44-årig fotograf. Hvilke følger har det haft for hende som menneske og kvinde? Og kan man egentlig stole på sin egen erindring?

Følg med på Facebook

Du kan følge med i live-streamingen på Facebook via begivenheden: "Livestream: Linn Ullmann – Forfatter til Pige, 1983", og du kan stille spørgsmål i kommentarsporet under interviewet. 

Se med på Facebook her

Projektet er støttet af Slots- og Kulturstyrelsen.

Materialer