Den midlertidige lukning forlænges til 5. april 2021

I overensstemmelse med myndighedernes anvisninger forlænges den midlertidige lukning af Gentofte Bibliotekerne til og med den 5. april 2021.

Alle seks biblioteker i Gentofte er fortsat lukkede foreløbig til og med den 5. april 2021.

Restriktionerne, som trådte i kraft den 9. december 2020, er dermed forlænget.

Gentofte Bibliotekerne er lukket for almindelig brug og det er ikke muligt at lukke sig ind via selvbetjening på de seks biblioteker i lukkeperioden.

Ekstraordinært åbent for afhentning af reservationer

Der vil dog være mulighed for, at du ekstraordinært kan afhente reserverede bøger og aflevere materialer på Gentofte Hovedbibliotek i et begrænset tidsrum i hverdagene i nedlukningsperioden.

Myndighederne beder bibliotekerne gøre opmærksom på, at den ekstraordinære åbningstid er tiltænkt udlån og aflevering af bøger og andre materialer til forsknings- og undervisningsbrug.

Der vil være ekstraordinært åbent alle hverdage fra kl. 13:00 til 17:00.

Du skal bruge indgangen fra Ahlmanns Allé 6.

Vær opmærksom på, at der kan forekomme kø i det fri.

Dyssegård, Gentoftegade, Jægersborg, Ordrup og Vangede Biblioteker er fortsat lukkede. Er du bruger her, vil din reservation kunne hentes på Gentofte Hovedbibliotek.

Du kan ikke selv gå på opdagelse på reolerne på Hovedbiblioteket, men du kan reservere bøger hjemmefra og hente dem på Hovedbiblioteket, når de er klar til dig. Du skal huske at medbringe din reservationsmeddelelse, dit sundhedskort og din pinkode.

Skal du aflevere, er du velkommen til at vente – der vil ikke blive skrevet gebyr på i lukkeperioden fra den 9. december og foreløbig til og med den 5. maj 2021. Når biblioteket åbner igen, har du 30 dage til at aflevere dine materialer uden at få gebyr.

Enkelte medarbejdere er til stede for at sikre, at gældende restriktioner overholdes. Det er kun muligt at benytte selvbetjening til udlån og aflevering.

Har du brug for vejledning fra en bibliotekar, så skal du ringe på hverdage mellem kl. 10:00 til 15:00 på 3998 5800 eller skrive til bibliotek@gentofte.dk.

Find svar på de oftest stillede spørgsmål her på vores hjemmeside

Kom godt i gang med at bruge dit digitale bibliotek her.

Læs mere om Gentofte Bibliotekernes podcast og lyt direkte på vores hjemmeside her. 

Opret dig som biblioteksbruger her.