Mand kigger på bøger

Nyt om betaling: Du kan ikke længere betale på biblioteket

Den 15. august overgår Gentofte Bibliotekerne til et nyt betalingssystem, hvilket betyder, at du fremover skal betale dine gebyrer og erstatninger via Gentofte Kommunes opkrævningssystem.

Du kan stadig logge ind på ’Min side’ her på bibliotekets hjemmeside og se en oversigt over dine mellemværender. Her finder du link til ’Min betalingsoversigt’, hvor du skal logge ind med NemID/MitID og kan betale både med kort og Mobilepay.

I øjeblikket oplever vi desværre sporadiske udfald i betalingsløsningen efter overgangen fra NemID til MitID. Har du tekniske problemer med at betale et gebyr, så kontakt os gerne.

Du kan også betale i app’en Biblioteket eller ved personligt fremmøde i Borgerservice på Gentofte Rådhus. Du kan ikke længere betale hos personalet i bibliotekerne.

I overgangsperioden fra det gamle til det nye system kan du måske opleve, at det ikke er alle gebyrer, du kan betale via ’Min betalingsoversigt’. Mellemværender fra før den 15. august vil gradvist blive overført. Der bliver ikke til ikke sendt rykkere ud i den periode.

Sådan får du besked om gebyrer

Du kan altid selv følge eventuelle mellemværender, når du er logget ind på genbib.dk eller i appen ’Biblioteket’. Du vil også modtage en opkrævning fra Gentofte Kommune i din e-Boks eller med posten, hvis du er fritaget for digital post. Du kan betale enten via ’Mit Betalingsoverblik’ eller i din netbank.

Er låneren under 18 år bliver indbetalingskortet sendt til den økonomisk ansvarlige/værge.

Derfor skifter vi system

Gentofte Bibliotekerne har fået en ny løsning til betaling af mellemværender. Alle betalinger samles i Gentofte Kommunes centrale opkrævningsafdeling, som følge af SKATs nye regnskabskrav.

FAQ – få svar på dine spørgsmål til de ændrede vilkår