kærlighedsromaner

Forførende romaner til sommerlæsningen

03.07.23
Er der noget bedre end at drømme sig væk med en dejlig kærlighedsroman i ferien?

Her er en hel stribe romance-favoritter til sommerens læsning. Den slags kan der jo ryge mange af på en ferie.

Historisk romance

Tessa Dare er en mester i at skrive historisk romance. Det er sympatiske karakterer og selvstændige kvinder, og bøgerne er fyldt med følelser og lidenskabelig kærlighed. 

Et forførende tilbud er første del i serien Lunefulde løfter og handler om den vansirede hertug Ashbury, som kun har ét mål for øje: Han skal have en arving. Men han er blevet forladt af sin forlovede, og unge kvinder står mildest talt ikke i kø. Men så dukker den unge syerske Emma Gladstone pludselig op, og hertugen giver hende et tilbud, som hun ikke kan – eller vil – afvise. 

Syv syndige nætter af samme forfatter er en del af en ny serie om den lille by Spindle Cove, og der er masser af intriger, hede affærer og eventyr. 

Hvis du kan lide historisk romance, er Louise Coldings Den eneste også god! Bogen foregår i byen Johannastad i Sydsverige i året 1350. Anna og Johan arbejder med at genopbygge en landsby, efter at pesten har dræbt alle andre i deres område.

Der er kommet en to’er i serien, som er letlæst og fyldt med kærlighed og erotik.

Colleen Hoover

Colleen Hoover behøver nok ingen nærmere præsentation. Hendes bog Forbandede kærlighed er en smuk og smertefuld bog. Mørk, men selvfølgelig med en lykkelig slutning.

Læs også Heart bones, som er en klassisk Colleen Hoover-roman i form af en hjerteskærende og rørende kærlighedshistorie om en intens forelskelse. Her skildres den unge Beyahs liv, der er præget af misbrug og ustabile familieforhold.

Efter at hendes mor dør af en overdosis, tvinges Beyah til at bo med sin far i Texas hen over sommeren, selvom hun knap nok kender ham. Beyahs plan er at holde lav profil og lade sommeren gå af sig selv, men hendes nye nabo Samson vender op og ned på det hele.

De mere humoristiske

Elle Kennedy, forfatter til den populære Off Campus-serie om nogle utroligt pæne hockeyspillere, har skrevet en ny serie, som også er svær at slippe. Avalon Bay skal helt sikkert på din læseliste i sommer! Elle Kennedy er god til at skrive humoristiske og sexede fortællinger om ung kærlighed.

Mhairi McFarlane skriver smart romance med vidunderlig britisk humor. De handler om kvinder midt i livet, som alle er troværdige, uperfekte, sjove og ret fantastiske.

Den sidste bog er Min bedste fjende af Sally Thorne – en charmerende ”fra fjende til kærlighed”-roman. Lucy og Joshua er kollegaer (og rivaler) på et forlag, hvor de arbejder som assistenter for firmaets to direktører, og da en forfremmelse bliver stillet én af dem i udsigt, begynder en ihærdig kamp om chefernes gunst.

Men efterhånden som jagten på forfremmelsen skrider frem, og de gradvist lærer hinanden bedre at kende, bliver det sværere og sværere for dem at være konkurrenter. For selvfølgelig hader de ikke hinanden så meget, som de tror.

Materialer