Afslapning på sofa

Tag biblioteket med hjem i ferien

Koncerter, balletforestillinger, magasiner, e-bøger og lydbøger – vi har samlet det bedste fra det digitale bibliotek til din juleferie. Det eneste du skal have i nærheden er dit bibliotekslogin, en sofa og en kop te.

Medici.tv

Medici.tv er den klassiske musiks svar på Netflix. Her kan du streame udenlanske klassiske koncerter, balletforestillinger, operaer og dokumentarer. Prøv f.eks.

 • Nøddeknækkeren
 • Svanesøen
 • Tornerose
 • Bachs Juleoratorium
 • Julekoncert med det orkestret Sächsische Bläserphilharmonie

Se mere om Medici.tv her

  Qello Concerts

  Qello Concerts tilbyder online adgang til mere end 1500 fuldlængde koncertfilm og musikdokumentarer.

  Der er optagelser af kunstnere som Bob Dylan, Bob Marley, Lady Gaga, Barbra Streisand, Queen, Pink Floyd, Beyoncé, Bruce Springsteen, Billy Joel, Paul McCartney, Blake Shelton, David Bowie, Willy Nelson, Nirvana, Pavarotti, B.B. King, Muse og Elvis Presley.

  Her findes optagelser med de største kunstnere tilbage fra 1920'erne og til nu, og indenfor mere end 30 forskellige musikgenrer.

  Se mere om Qello Concerts her

  Pressreader

  Med Pressreader får du nem adgang til over 6.000 magsiner, aviser og tidsskrifter fra 100 lande og på 60 forskellige sprog. 

  Du finder bl.a. magasiner om mode, mad, biler, hobby, sport, rejse, musik og meget mere. Af aviser kan ud læse de nyeste udgaver af f.eks. The Economist, The Guardian, Washington Post, Dagens Nyheter, Le Figaro, Der Tagesspiegel og China Daily. 

  Se mere om Pressreader her

  eReolen

  eReolen er bibliotekernes samling af e-bøger og lydbøger, hvor du både finder skøn- og faglitteratur.

  E-bøger og lydbøger du kan downloade og låne i 30 dage.

  Se mere om eReolen her
   

  eReolen GO

  eReolen Go er e-bøger og netlydbøger til børn og indeholder børnematerialerne fra eReolen.

  På eReolen Go er det muligt for skolebørn at logge ind med UNI-login, hvis man går på en skole, der har tilmeldt sig UNI-Login løsningen. Alle børn kan logge ind på eReolen Go med bibliotekslånernummer.

  Se mere om eReolen GO her