PressReader app i brug
Foto: PressReader

Styrk de sunde vaner med PressReader

Med PressReader har du adgang til et hav af magasiner fra hele verden om livsstil, sundhed og sport. Når du har downloadet appen, er der fri adgang med dit bibliotekslogin.

Fri adgang til digitale magasiner direkte på din skærm – lyder det som noget for dig? Så skal du bestemt tjekke tjenesten PressReader ud.

Her finder du indbydende magasiner om bl.a. livsstil, sundhed, sport og udendørsliv, og uanset om du allerede er fit for fight eller blot har planer om en lidt sundere livsstil, er det nemt at lade sig inspirere.

Magasiner fra hele verden

PressReader tilbyder læsestof på mere end 60 forskellige sprog, og du kan tilgå lige netop dine yndlingsemner både på din pc og via appen Pressreader. Alt du har brug for er dit bibliotekslogin.

I kategorierne Health & Fitness, Sports og Outdoors finder du emner som skisport, løb, yoga, vandreruter, cykling, ernæring og grønne opskrifter. Eller læn dig tilbage og nyd de smukke naturartikler, og find inspiration til nye aktiviteter i verdens fjerneste afkroge.

Vi har håndplukket et udvalg af magasiner herunder, der alle har fokus på sundhed og livsstil, men der er masser af andre genrer af vælge imellem på PressReader appen.

Hent PressReader-appen her:

Download PressReader til Android

Download PressReader til IOS

Læs mere om PressReader her

 

Materialer