Ebøger og netlydbøger til ferien

colourbox

Biblioteket tilbyder et bredt udvalgt af e-bøger og netlydbøger. Der findes noget på både dansk og engelsk og for både børn og voksne. 

Læs og lyt med Ereolen:
I eReolen får du adgang til både e-bøger og lydbøger og du finder både kærlighedsromaner, biografier og de allernyeste krimier.
Du kan hver måned hente 8 gratis bøger og 8 gratis lydbøger på eReolen. I anledning af sommeren kan du dog hente 20 e-bøger og 20 lydbøger i juli og august.
Læs mere om Ereolen og se hvordan du får adgang på ereolen.dk. Vi anbefaler at du henter ereolens app til tablet og telefoner.

Læs og lyt til udenlandske bøger og netlydbøger i Ereolen Global:
Prøv Ereolens udenlandske variant - Ereolen Global - hvor du kan downloade udenlandske titler. Læs mere om Ereolen Global og få adgang her

eReolen GO! for børn og unge:
Der er en særlig udgave af ereolen for børn og unge: eReolen GO! Her er gode muligheder for at finde inspiration indenfor yndlingsgenren eller til forskellige alderstrin.
Vær opmærksom på at eReolen GO ikke giver mulighed for at downloade titlerne til offline læsning. Men titlerne til børn kan findes og downloades i eReolens app til voksne.

I venstremenuen har bibliotekets personale udvalgt favorittitler indenfor en masse genrer. 

God sommer og god læsning.

 

Vejledning

eReolen - lær at bruge eReolens app

Se flere videovejledninger på ekurser.nu