Spilanbefaling: Metro Exodus

Studerende fra ungdomsuddannelsen STU Nextjob har anmeldt sci-fi horror-spillet Metro Exodus til playstation 4.

Metro Exodus til Playstation 4

Grafik og lyd

Grafikken er meget naturalistisk og i starten er spillet meget mørkt, hvor det kan være lidt svært at finde rundt, indtil du kommer op på jorden. Vi kan rigtigt godt lide lydene og den russiske accént som alle de personer vi møder har.

Gameplay

I Metro Exodus får du mere “landjord” at betræde end tidligere. Der er store åbne sektioner på tværs af spillet, hvor man får frit lejde til at tackle sine missioner, på den måde man selv lyster. Dette giver også mulighed for at udforske endnu mere af de omgivelser man befinder sig i. Der er en god balance mellem de forskellige områder man kommer til at besøge, hvilket er forfriskende.

4A Games har i den grad ikke glemt spændingen og intensiteten. Monstrene dukker op på uforudsigelige steder og tidspunkter og det giver en god spænding. Jeg så mig selv flere gange vælge mine kampe med omhu. Spillet er på den måde meget spændende i de perioder hvor du er aktiv. Der er en del cut-scenes, som gør spiloplevelsen langsom. Især hvis man, som man typisk gør i starten af et nyt spil, dør en del gange.
Det er med at undersøge de områder man befinder sig i for ressourcer, for din person, Spartansoldaten Artyom, kan lave genstande og gear ude i vildmarken, såsom medkits, man er altså ikke begrænset til kun at skabe gear ved basen.

Underholdningsværdi

Metro Exodus er et flot spil, der fortjener stor ros. Og det vil uden tvivl være et must-have for fans af serien, genren og dem der kan lide et spil der har meget at byde på.  Det du får, er en udviklet, fed og actionpræget historie, fortalt i nogle af de smukkeste omgivelser. Kort sagt. Metro Exodus er en singleplayer oplevelse, når det er allerbedst!

Konklusion

Spillet er Lit AF, derfor bør i låne det. 

Materialer